Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franco21

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Testépítők mindig voltak és mindig is lesznek, a kérdés, hogy hogyan változik az évek során a sportolók összetétele, technikája, izomtömege és formája. A mai posztunkban visszamegyünk 20-30, de néhol akár 70 évet is az időben, hogy megnézzük, hogy akkoriban kiktől esett le az…..
Vasárnap este a dzsungelhintában ücsörgő, kismajmot simogatva Katy Perry Roarját éneklő Tóth Verával kezdődött a Sztárban sztár: A gigahintán betoppanó műsorvezetőnek, Tillának viszont annyira bejött az őserdődíszlet, hogy el sem tudott szakadni a…..
Kilenc kisfilm, kilenc időszak... Magyarország, magyarok. Válogass kedvedre, vagy nézd meg mindet. 50 perc a napodból.  1. Ritka, amerikai színes útifilm Budapestről 1938-ból:..
Igen, kipróbáltam.Már régen érdekelt a konkurencia.   Pár hete regisztráltam egy társkeresőre nőként, mert kíváncsi voltam, hogy valójában milyenek vagyunk mi férfiak.Egy hölgy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy a férfiak nem hiszik el, hogy a nő azt keresi, amit leírt,…..
Franco21 2014.02.22 13:55:24
@Pipas: Ott a pont! :)
A mai színésznők, modellek aligha állták volna meg a helyüket a XX. század elején, ha a producerek akkor kerestek volna köztük ideális alakot és fordítva. Az nyilvánvaló, hogy az idők folyamán a szépségideál változik, erre a legjobb példa a rubensi nőideál. Persze az sem…..
Franco21 2014.02.08 23:51:52
Savanyúcukor papírjával zörgő néni? Szakadt farmeros bölcsész? Hangosan kommentáló alak? Ruhatárban tolakodó fazon? Vagy éppen a színházi köhögőbajnok? Önt ki irritálja a legjobban? Mi összegyűjtöttük, kik mennek az agyunkra nézőtársaink közül. Kihagytunk valakit? Írja…..
                … akkor azt legalább élettársaként tedd, különben visszakövetelheti rajtad az adócsalás miatt neked átutalt pénzt! Akkor is, ha már kifizetted! S ha nálad lakik, jegyezd föl, mennyibe kerül neked a ’kis ő’!     A férfi elvált és…..
Ugyanis olyasvalami felett tépik a szájukat, ami nem rájuk tartozik.Merthogy Kósa megaszonta, hogy nem a Moody's irányítja az országot, így, nagy okosan.Én innen megjegyezném, hogy lehet, hogy jobb lenne, bár ez csak rosszindulatú károgás, fókuszáljunk inkább arra, hogy mitől…..