Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herpeszes ödönke

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
herpeszes ödönke 2013.09.08 14:19:49
Bár Budapestet alapvetően retkes városnak tartom, mely retek képződésében egyszerre ludas a gátlástalanul szemetelő embertömeg, a pénzhiányos takarítóvállalat, a légköri viszonyok (nálunk eleve porosabb a levegő, mint például Hollandiában), illetve az általános…..
  A reggeli kis közjáték után a lelkes és kitartó kompánia sikeresen több részre szakadt. Először elindultak a feltüzelt veteránok, Laci és Jóska hamar elpöfögtek a határ irányába. Senki nem aggódott, hiszen tudtuk, úgyis utolérjük őket. Aztán pár percre rá a két…..
herpeszes ödönke 2011.06.21 17:01:59
    Vagy másfél éve nem írtam családi flottánk legféltettebb darabjáról, a zöld állólámpás Merciről. Csabi annyira szépen rendbe rakta, hogy közel menni is félek hozzá, pláne szerszámokkal. Pedig a belsejét nekem kellett összerakni, ez volt a deal. Az üléseket,…..
herpeszes ödönke 2011.05.08 20:59:51
@Csikós Zsolt:
Köszönöm a kioktatást.
Igazából nem ezt a stílust vártam.
Ezt kaptam.

Ja a próbarendszám január01-től december 31-ig érvényes.
Aki nem tudná ezt jelöli a kis szám a táblán! :)
Kösz , hogy oltasz minket. Inkább írnád, hogy a szükség nagy úr!
Ez itt nem a szentek oldala, mindenki követett már el kisebb nagyobb csínyeket.:)
Még egyszer köszönöm a kioktatást.
Amúgy autókereskedő vagyok. :)
Isten áldjon,és óvjon Zsolt.
herpeszes ödönke 2011.05.08 21:41:16
@50peregy4: A nevet a Fábri Sanyitól kértem kölcsön. A fotót pedig a Csiki Zsolti készítette még Angliában.
herpeszes ödönke 2011.05.08 21:45:17
@Csikós Zsolt:
Zsolt!
Tudod írtam már, hogy szeretem az írásaidat.
Irányodba a stílusom is ezt az "aggódást és szeretetet" tükrözi.
Üdv
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
Volt idő, amikor élen jártunk a járműiparban, és ezzel nem az Ikarusra gondolok, bár az ugrik be mindenkinek elsőre. A Magomobilok, Fejes Endre-féle lemezmotoros kocsik, Csonka postakocsik, Pannóniák sem voltak okvetlenül a csúcson, itt másról van szó. Egy kivételes képességű…..
herpeszes ödönke 2011.03.19 17:50:56
@44M_Tas: A Winkler Róbert művész név. Az említett úr születéskori anyakönyvi neve,Kulcsár Szabolcs. Bővebb a Wikipédián.
herpeszes ödönke 2011.03.19 18:17:33
@Csikós Zsolt: Bocs Zsolt, de az alaposságod az ajánló leveled.Ezért vagy a kedvenc tollnokom a TC-nál. Amúgy a szöveg elején van "6+2 kerekes, négykerékhajtású" ezt te írtad.
Belsőség Artzok a gépházból 2011.03.18 14:39:00
Árpádot néha elkapja a fotózhatnék. Olyankor szeméhez ragadt keresővel és a rettegett - házilag készített - körvakujával (mely egyébként csodásan működik) fut körbe a szerkesztőségben, majd éjszaka jön tőle egy képgaléria. Mint ez itt. ..
Ez is Schwalbe, csak nem látszik -Ez egy Schwalbe?! -Ez egy Schwalbe. Szinte sértetten kérdeztem Pistikét, mint az egyszeri szegény ember, akinek felhúzzák a telkére a Taj Mahalt, de ő csak a viskóját keresi. Nem mondanám, hogy az előző látogatásomkor talált állapot bármilyen…..
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..