Regisztráció Blogot indítok
Adatok
znt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali Mindenki!E heti video bejegyzés a támasz és ellenállás azaz support és resistance szintekről szól.Éjszaka készült de remélem még elég friss voltam hozzá, hogy érthető legyen.(ha mégsem, akkor kénytelen leszek újra fölvenni..... Ti meg újra megnézni :) )Üdv.Wik ..
A mai NFP utáni kereskedésről írom le saját "csúnya" balfogásomat, és ezzel kapcsolatban még egy két meglátást, kereskedési taktikát.... A teljes cikk letölthető: http://www.project.hu/wikfxJelszóért (akinek még nincs) regisztrálni lehet a blog jobb oldalán levő…..
 Már beszéltünk róla, hogy a forex-re, azaz a devizapiacra-devizatőzsdére mi traderek elektronikus brókereken keresztül tudunk felcsatlakozni és kereskedési megbízásokat adni.Ezek a brókerek keresnek rajtunk. Elméletileg két módon kereshetnének, egyik a spread, tehát a vételi…..
znt 2007.09.22 12:04:36
Szia Wikfx!
Első sorban szeretnék köszönetet mondani és gratulálni, hogy ilyen színvonalas és közérthető fx webet hoztál létre, melyben önzetlenül megosztod több éves kemény munkád tapasztalatait velünk.
Kezdetektöl rendszeresen olvasója vagyok blogodnak és remélem még sokáig megtehetem ezt :)

Nekem mint kezdő és szerény angol tudással rendelkező demos Metatradernek megtetszett ez a platform, mert áttekinthető és egyszerü kezelhetösége van, továbbá magyar nyelvü és még a TA felülete is nagyon jó
Viszont csak egy potenciális cég akadt a horogra, mely megfelelne az alábbi igényeimnek.
- megbízható hátterü cég, mely nem nyúlja le az ügyfeleket.
- 2.500 usd-al szla nyitás lehetőség.
- mint kezdönek a 0,1 lot kereskedési lehetőség is, mely nem feláras szolgáltatás.
- alacsony 2-3 spreadek a föbb párokra.
- minnél több devizapár nzd,sgd,try,zar,huf, valamint fémekkel való kereskedés.
- Hírek kijövetelekor is elfogadható spreadek.
- paypal lehetőség.
- real time hírszolgáltatás.

Ez az FXDD . Erröl több helyen is olvastam már és ezek csak pozítiv vélemények voltak.(Lehet, hogy csak demoban nem találom a nzdjpy,valamint sgd,try,huf párokat).Esetleg bemásolná vki a kereskedhetö párokat, amennyiben az eltér a demotól. A makrohírekre elő kell fízetni, vagy benne van az alap szolgáltatásban?

Szeretném megkérdezni még a Metatraderrel kapcsolatban, ami sötét foltnak tűnik számomra.
1. Stratégiai teszter müködése és szerepe.
2. Minden szolgáltatónál más a swapok értéke? Ezt a stratégiai teszter/szimbolukok tulajdonságai alatt találtam.
pl. a ATC FX-nél a szimbolumokhoz beírom a gbpjpy párt és a tulajdonságokban megjelenik a Swap long: 2,86 valamint a swap short: -3,16. Ez konkrétan mit jelent? Feltételezem, ha short poziban vagyok mondjuk 3 napon kresztül egy 100.000 db-os pakkal, akkor levonnak (3,16%/év) 3 napra jutó kamatot, azaz 100.000 x 0,0316 x (3/365)= 25,97 usd-t ? 3 napos long pozi után viszont 2,86%/év kamatot fiztnek?
Az FXDD-nél is megnéztem ugyanezt a párost, de ott a Swap long: 13,15 és a Swap short: -15,17 ????? Egy harmadik cégnél ez megint más értékeket mutat.
A cégek közötti ilyen nagy különbség miből adódik, valamint a hétvégi időszakban lévő pozikat, hogy és mikor számolják el?
köszi és üdv. z