Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krystal

11 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új Sherlock Holmes-filmnek többen felrótták, hogy a tisztes, bár kissé különc és enyhén kokainista brit úriember nem átall félmeztelenül verekedni benne. Én lennék az utolsó, akit zavar, hogy egy filmben verekszenek, de ráadásul mindez egyáltalán nem is üt el attól a…..
Úgy látszik a sutyerákságnak nincs határa, Tibor legalábbis igencsak felkapta a vizet, hogy az őt spammoló telemarketinges még a beszélgetést is rögzítette: Egy vidéki kisvállalkozás középvezetőjeként számtalanszor vagyok kénytelen néha udvariasan, néha  pedig …..
Kezdem a péntekkel, az is izgalmas volt. Reggel 6kor indultam el, éhgyomros laborvizsgálatra. Cirka 8 órára túl is voltam a vérvételen, vizeletminta leadásán. Hajrá EKG! Gondoltam, mivel házon belül utaltak be, kicsit gyorsabb lesz a dolog, így nem ugrottam ki valami rágnivalóért.…..
Apróságok, életmorzsák 2007.09.17 17:43:45
16:30ra mentem dokihoz. Soha nem láttam még, mégis úgy fogadott, mintha régi páciense lennék. Miután elmondtam, miért vagyok itt, megvizsgált ultrahanggal. Elmondta, mit látok a képen. A nagy paca, amit én az ufónak hittem, kiderült, csak a magzatburok. Én azt hittem, az…..
Apróságok, életmorzsák 2007.09.17 10:07:56
A hasam állandóan fáj. Cserébe viszont hányinger, émelygés ritkán van. A szagokra egyáltalán nem vagyok érzékeny, viszont a joghurtokat, grapfefruitot, tejfölt azt zabálom. Fogytam vagy 5 kilót. Ez az egy pozitív következménye van. Ha várnám a gyermekáldást, biztos jobban…..
Az orvos szerint meg kéne szülnöm. Anyám szerint szüljek. Anyósom örülne egy unokának.Az senkit sem érdekel, hogy azért szedek gyógyszert, mert én még nem szeretnék gyereket?Hihetetlen, hogy mindenki jobban tudja, mit kéne nekem csinálnom. Az nem érdekel senkit se, hogy fene se…..
Nem szeretem az online szavazásokat... Általában nem a legszebb, legügyesebb, legeredetibb nyeri meg, hanem az, akinek sok-sok aktív, kattintgatós ismerőse van. Van egy körmös oldal, lehet szavazni a legszebben dolgozó műkörmösre. Gondolom mondanom sem kell, hány szép munkát lehet…..
Most olvastam, hogy aki a kertjétől szeretné távoltartani a macskabaglyokat, annak jó szolgálatára lehetnek azok a plüssök, amiknek naaagy üvegszem van :)Merthogy bagolykoma (aki a sikeres vadászat esetén egész éjjel zajong, reggelre pedig köpeteket hagy maga után) nem szereti, ha…..
Női misztériumok Marlenka 2007.08.31 13:30:00
Közeledő névnapomon én márpedig marlenkát fogok sütni. Még sosem csináltam, úgyhogy rizikós, de annyira finom lenne, ha sikerülne, hogy megkockáztatom. Csinálok csokoládésat és diósat is - valamelyik csak beválik :)Hozzávalók a tésztához:100 g vaj 2 evőkanál méz 250 g…..
Női misztériumok Tollak 2007.08.31 19:11:11
Nagyon bájos, tollas pillákat lehet kapni mostanában. Persze, fotózáshoz, privát bulikhoz, jelmezbálhoz, szolidabb darabokat bálba lehet felvenni, máshova nemigen... Azonban oda talán egyszer érdemes kipróbálni :)Igazán bájosak, különlegesek. Ez itt például hosszú és óarany -…..
Apróságok, életmorzsák Dilemma 2007.09.01 04:50:00
Vajon a Sors miért egyszerre ad mindent? Karriert is, gyereket is...  Nehéz döntés volt, inkább dolgoznék még pár évig.....
Apróságok, életmorzsák 2007.08.27 11:58:00
Még folyik az ingyenköröm akcióm, hisz tart még a porcelánpor :) Ma is be voltak írva 3an, erre az első kettő lemondta. Hihetetlen. Mintha az utsó pillanatban betojtak volna, vagy mi a szösz... De legalább így volt időm a saját kezemre is, és alkottam is. A képen az eredmény…..
Véget ért a szabadságom, véget ért a tanfolyás. Teljesen fel vagyok dobódva, alig várom, hogy dolgozhassak :)Ma reggel csináltam egy körmöt az egyik ujjamra, amin épp nem volt. A formája, az íve teljesen más, nagyon látszik a fejlődésem... Nesze neked nüansznyi dolgok... :)…..
aha, szopva. Csak hát a címbe mégsem akartam kiírni :) Ez a két nap baszics... Húha sokat tanultam. Olyan dolgokat, amik igazából nüansznyiak, de a versenyen pl nagyon sokat számítanak. Simán csak a győzelmem múlhat rajta. Márpedig Krisztike győzni megy. Ugyan mi másért? :) Persze…..
Na persze. Meg ahogy én azt az elején elképzeltem :) Gondoltam a lakás kifestésével gyorsan végzünk... Egy szoba kész is. És miért csak egy? Mert nekem mindig olyanokat kell kitalálni, ami csak az időt húzza. De legalább Tibének is tetszik a dolog :) A háló kész van, a falai néha…..