Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hintamester post

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
urbánus menekülés Vízkereszt 2015.01.13 23:29:08
Este kidobtam a fenyőt. Az ablakon, hogy minél kisebb legyen a kár, ne vérezzen mindent össze. Hiába, mondjuk, nincs az a módszer, amivel viszonylag tisztán el lehetne intézni, tűleveleket úgyis talál a szemfüles porszívózó, viledázó még a nyár közepén is. Nem tudom, hogy mi…..
urbánus menekülés Szilveszter 2013.12.31 11:14:06
Tényleg időben kell elkezdeni a közös gondolkodást - ha komolyan gondoljuk , mert ezekkel az utazásokkal vigyázni kell ugyanis spontán alkalmakkor könnyen járhat úgy az ember mint Misi bátyánk, aki egy reggel elmerengett, és egészen elképesztő módon azt az eredményt kapta: hogy…..
urbánus menekülés Nyári buli 2013.08.20 18:04:26
Akkor próbáljuk meg, vegyünk új lendületet, mint Vejtey, a nagy kombinátor, aki tőle szokatlan módon napok óta depressziós volt, és csak sóhajtozott, és magában beszélt, hogy szólok nekik, mégiscsak a barátaim... majd erre az ötletre csóválta a fejét, mint aki rossz hírt…..
urbánus menekülés Megint tél 2013.03.24 15:28:19
Hej természet, kurjantott Bartus, és szemet düllesztett, mint macska amint éppen a szecskavágóba piszkít, aztán hangosan sóhajtozva, nyögve, a fagyott rózsabokorra csurrintott már hallotta is bentről asszonykája elhíresült mondatát, hogy Béla, Bééélaaa, hát miért vagy te…..
urbánus menekülés Fenyő 2012.12.23 20:56:40
Hej, természet, emelném a péhá-értéked, sóhajtotta Bartus, de nem rogyasztott, sliccet sem nyitott, hogy lassan, és hangosan csobogva a futórózsák közé csurrintson, csak sóhajtozott Bartus szakadatlan, mert erős lelkiismeret-furdalása támadt. Máskor, ilyen esetben, mint más erős…..
urbánus menekülés Színház ...? 2012.10.28 14:08:47
No akkor új lendületet veszünk, mint Bartus, akinek a háta mögött ott magasodott nagy természetű asszonya, Piroska, hogy - Bélaaaaa unatkozom. Bartus erre a Bélaaaaa felszólításra enyhe szívtájéki nyomást érzett, no nem vészest csak olyat, hogy - na eddig éltem most meg mán nem…..
urbánus menekülés Újságírók 2012.08.05 10:22:49
(Egy e-mail apropóján.) Zsoltika, Zsoltika ..... Az újságíró valóban külön faj (meg az építesz és a kézimunka tanárnő is stb.) ez attól van, hogy sok feladatról gondoljuk hülyeség, bárki megtudná csinálni csak "ezek" itten tuningolják magukat. Bár néha tenni kéne egy…..
urbánus menekülés Vejtey 2012.05.01 18:41:00
Esetleg vegyek egy nagy lendületet mint Vejtey a nagy kombinátor, aki egy este mit sem törődve asszonykája hívó szavával, hogy gyere szívem várlak, hagyd már azt a buzi tévét, amely hívás persze egyre erőtlenebb lett majd el is halt, Vejtey ebből rájött, hogy most már akár…..
urbánus menekülés Sporthorgász 2012.02.12 15:19:00
Nagy a hasam. Azt mondják. Gondolkoztam, néztem szemből oldalról, lehet, hogy egy kicsit nagy. Aztán néztem este a TV-ben az egyetlen még számomra elfogadható “akció filmet", amely nem szól semmiről, mégis végig lehet nézni, s körülbelül ugyan azért, amiért…..
urbánus menekülés Harcsahinta 2011.12.11 12:25:00
A múltkor véletlenül megemlítettem, hogy megtépett egy harcsa. Pedig a dolog nem túl nagy, sőt eléggé betli is volt. Tulajdonképpen csak azt tudnám mondani, mint idősebb Lankadt Mihály bátyánk, aki akkor is csak legyintett, hogy - Ej fiúk, minek ekkora apróságnak ekkora feneket…..
urbánus menekülés Szia Laca! 2011.09.25 12:02:00
Azon a telefonálós estén nálam járt kiváló gyerekszínész barátom (Joco Zolg az Űrbambákból) aki mindenáron valami telefon bótot akar nyitni. De állítólag a Westel permanensen elhajtja. Szerinte csak a csókosoknak adnak valamiféle hozzájárulást. Gondoltam te talán tudsz valami…..
A két mackóruhába és otthonkába öltözött asszony értetlenül bámult. Mi tagadás a látvány nem volt mindennapi. László négykézláb állt egy sötétkék Golf mellett és bőségesen okádott. Dolga végeztével megtörölte verejtékes arcát, köpött még egyet-kettőt a porba,…..
Hát vegyünk új lendületet, kezdjük el ismét, egyre vigyázzunk, legyünk pontosak, mint bizonyos KaZo programozó, aki - némi segítséggel - ráunt, hogy örökké csak hülyékkel és önteltekkel veszkődik. Más ilyenkor legyint, hogy ó, dicső depresszió, szarom rá, hát még úgy nem…..
urbánus menekülés Papa 2011.05.15 17:28:00
Kilencszáznyolcvankettőben vonultam be katonának. Bár Pesten születtem, de Gyulán nőttem fel. Elmúltam tizennyolc, mikor újra Pestre költöztünk. Gyula sznob kisváros, de azért közel a természethez, mezőgazdasági munkához. Elvben, mert én azért távol tartottam magam tőle, igaz…..
Azon gondolkodom, mi lett volna a Szentírásban, ha Jézust nem szögekkel, hanem finom csavarokkal erősítik oda a keresztfára. Gondolom, csavarmenetet kellett volna képezni a csuklóiban meg a lábán. Persze ragasztószalag is megteszi. Nyilván ezeknek az ősi kivégzési módszereknek…..
Esik is meg olvad is, meg újra lékfurókeresés van a listán, szóval megint tél. Akkor meg ünnepek. Ez persze szép csak ma este kinyitottam egy dobozos Guinness-t és megértettem, hogy milyen is lehet a zacskós bajai halászlé és még az elő ünnepi hangulat is elszállt. Ráadásul…..
Elképzelnék egyszer egy utcát időből és folyóiratpapírból, talán éppen abból a szívsárga napkartonból, egy utcát, ahol kollegák beszéde lakna és mindentudó telefonok, uszoda, pingpongasztal, oxigénpalack. Lenne ott egy homályos, faborítású szoba, s lenne egy másik, ahová…..