Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pola12 (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
pola12 (törölt) 2011.03.28 19:41:01
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Hát ha körbe nem is utaztam a földet, de a világ megfordult körülöttem az elmúlt 80 napban. Egyelőre sikerült amit elterveztem, elhelyezkedtem annál a cégnél ahová még otthonról szerettem volna. Remélem ezután is "tervszerűen" alakulnak majd a dolgok. Az már biztosnak…..
Reggel 3/4 7re berobgtam a depoba. Wayne (a főnök) közölte, hogy várnom kell rá. Addig vártam rá míg szinte mindenki elfogyott, csak négyen maradtunk... A másik hárommal 8kor közölte, hogy ma már nem lesz munkájuk, menjenek haza. Csak én maradtam. Hmmmm... Már reménykedni kezdtem,…..
Akkor most jöjjön az ígért poszt.Hétfőn rögtön azzal kezdtem, hogy elaudtam. Ezzel a felettem lakó lány is így lehet minden reggel, mert olyan óvatosan jön le a lépcsőn mint a magánéletüket intéző bivalyok. Ahh ezek szerint már 6 óra és nekem 6.45-kor van jelenésem. Szóval…..
A tegnapi nap a "beetetés" volt 20°C napsütéssel. Ma arra ébredtem, hogy hideg ocsmány szél csapkodja a még ocsmányabb esőt az ablakhoz.Mivel az időm és a pénzem jelenleg fordított arányosságban állnak egymással, így busszal (tudom-tudom csak a balekok járnak…..