Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abi(:

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha jól láttam volt már fenn TAPS paranormális jelenségkereső csapat videója, akkor most az előző bejegyzéshez kapcsolódva, a cím szerint különösen érthető fehérzaj a TAPStól!..
Megvan a 2. gnóm kép amit br1koo készített. Ez még jobb lett mint a másik. :)..
Történet: 3 fiú kocsikáznak az autópályán. Egyszer csak stoppol egy tinézser és felveszik... Telik múlik az idő és egyszer csak megszólal a lány:"itt haltam még 1983-ban!!!" És egy nagy karambol lesz. Magyarázat: Akit felvettek az egy szellem volt. A videó nincs…..
Ez a kép egy Zombilányról készült. Ez a kép vajon valódi, vagy csak kreálták? Köszönöm a képet, Balázs Ottó...
Abi(: 2008.03.19 11:29:51
Ezt  videót MatT, küldte be, köszönöm szépen. Ezen egy ufot lehet látni amint nekimegy a helikopternek, és megszakad a kapcsolat. UFO Mexico City - Funny bloopers R us..
Mivel az ország lakosságának csak 15% beszél idegen nyelvet, ezért kiteszem újra a hülye szőke picsát az amerikai "Okosabb vagy mint egy 5.-esből" (country-énekesnő a drága) MAGYAR FELIRATTAL !!! Azt hiszem nem lehet elégszer újranézni ! :) ..
Első videóm, amely a GTA3-ról készült. Éppen hogy csak össze tudtam kapni Windows Movie Maker-rel. A játékot a Rockstar Games fejlesztette, kiadta a Take Two 2002-ben. Számos év játéka díjat besöpört és igazán ezen játék miatt lett sikeres a GTA...