Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pufi10

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anita Blake még mindig nem akarja tiszteletét tenni a vásznakon, Laurell k. Hamilton magánnyomozója helyett inkább Richelle Mead Vámpírakadémiáját filmesítik meg. Mead könyvsorozata nálunk megjelent, az első részből 3,5 millió példány fogyott az Államokban, nemzetközileg még 1…..
pufi10 2010.11.21 02:33:09
Halli mindenkinek!

Agnes96-nak igaza van! A vámpírakadémia van olyan jó mint az alkonyat sorozat, ha nem jobb! Én végig olvastam az alkonyat sorozatott az összeset leszámítva azt amit most dobtak piacra ami szerintem egy baromság! Én is nagy rajongója vagyok a könyvnek és meg is vettem mindet annak ellenére, hogy a megjelenése előtt olvastam a neten, de azt kell, hogy mondjam közelsem fogott meg annyira a történet mint a vámpírakadémia! A vámpírakadémiában van humor, ármány, szerelem, hűség, targédia és szólás szabadság. Olyan szavak használ benne ami nem tűr nyomdafestéket, de ennek ellenére ha nem így írta volna meg fele anyira sem élvezném a történetet. Arról nem is beszélve iszonyat módon dinamikus az egész történet, annak ellenére hogy 7. rész odakint decemberben jelenik meg. Míg az alkonyatnál nem éreztem ezt. Persze ott is meg volt a maga menete és azon is nevettem és sírtam ha olyan volt a fejezett, de a VA-ban sokkal-sokkal intenzívebben jönát. Csak hogy egy példát mondjak az első kötetben amikor Dimitri és Rose a szerelmi kötéstől egymásnak esnek. Na, annál a résznél felfort a vérem még akkor is ha a végén nem történt semi. Ezt az alkonyatban az útcsó könyvében /hajnalhasadásban/ nem éreztem peddig ott is leírja a nász éjszakát. Ezek után mindenki maga döntse el milyen is a könyv!
Ha esetleg valakinek kellene az 5. könyv magyarúl az írjon a brigitta881015@freemail.hu-ra és küldöm neki, de akár a negyediket is ha kell!