Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinci

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Malek Andrea, Mező Misi, Caramel, Somló Tamás, Blake Shelton, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine, Tom Jones, will.i.am, Seal, Keith Urban. A látszólag eklektikus lista tagjaiban egy közös pont van: mindannyian a The Voice című énekes tehetségkutató valamelyik formátumának…..
Eheti klipmegosztásunk ismét a megszokott méreteivel jelentkezik: 7 videót mutatunk be a mostanában megjelentek közül. Válogatásunkban ezúttal erős női fölény tapasztalható: a Two Door Cinema Club esetlen tagjait egy rakás csinos csaj veszi körül, Chilly Gonzales klipjének…..
cinci 2011.02.06 19:02:12
A zenekari riderek böngészése kiváló szórakozás, kiderülhet belőle mennyire viccesek kedvenceink, amikor a koncert- és fesztiválszervezőkkel kell tárgyalniuk (Iggy Pop vagy Foo Fighters) esetleg mennyire idióták és hisztisek (J-Lo). A Van Halen legendás, 1982-es riderjében…..
Ez az a kérdés, amire maga Mike Patton, a tavaly a Szigetet is megjárt zenekar frontembere sem tud válaszolni. "Nem tudom miért pont tavaly álltunk össze megint. Azt sem, hogy a Faith No More egy fontos zenekar-e most, vagy csak egy nosztalgiabuli a rajongóknak. Van valami az emberi…..
Júliusban megkezdi új lemezének felvételeit a Red Hot Chili Peppers. Ez az album lesz az első Josh Klinghoffer gitárossal, aki azután szállt be a zenekarba, miután John Frusciante úgy döntött, inkább a saját útját járja. Klinghoffer egyébként már egy ideje serénykedik a Chili…..
Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket,…..
Eddig csak pletykálták, de immár hivatalos, hogy Nikki Sixx, a Mötley Crüe basszusgitárosa, és Kat Von D két év után szakított. Ha valaki nem lenne tisztában a hölgy kilétével, az kattintson ide, de azért elmondjuk, hogy ő a (rajta lévő és másokra pakolt) tetoválásai révén…..
Banális megállapítás, de minden nap valaminek az évfordulója van. Nézzük meg kik születtek, kik haltak meg, illetve milyen kis, és nagy jelentőségű dolgok történtek a jövő héten. (Aki tud még a hétre vonatkozó eseményt a zenei világból, kommenteljen!) Május 4. A nap…..
Banális megállapítás, de minden nap valaminek az évfordulója van. Nézzük meg kik születtek, kik haltak meg, illetve milyen kis, és nagy jelentőségű dolgok történtek a jövő héten. (Aki tud még a hétre vonatkozó eseményt a zenei világból, kommenteljen!) Április 6. A nap…..
cinci 2009.04.17 20:34:06
Banális megállapítás, de minden nap valaminek az évfordulója van. Nézzük meg kik születtek, kik haltak meg, illetve milyen kis, és nagy jelentőségű dolgok történtek a jövő héten. (Aki tud még a hétre vonatkozó eseményt a zenei világból, kommenteljen!) Február 9. Ma…..
cinci 2009.02.19 10:46:03
Itt van nekünk Lady Gaga, aki meglovagolván az újraéledő disco stílust, meghódítván Akon-t, igyekezik egyre feljebb a slágerlistákon. Redníthetelnenül énekel, pillog, szexuálisan vonaglik és táncol, de általában nem vesz fel nadrágot, még egy nagyobb eseményre sem. A…..