Regisztráció Blogot indítok
Adatok
damatic73

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
damatic73 2010.11.21 01:25:07
@Oscar2: Lehet így is közelíteni. Nem sejtesz benne szándékosságot? Mondjuk azzal meg lehet menteni, ha a cikknek folytatása jelenik meg. Mindegy, én örülök ennek az írásnak.
damatic73 2010.11.21 01:33:52
@Krisi: Egy ilyen kalandért nem kell külföldre menni. Elég csak Szegeden járni. "Umma anyá, nehogmyá begyere elém, te bunkó, most jómögszíttad, bamme!" Ki fog beengedni? Egy pesti. Mert azok tudják, hogy a marhát jobb engedni, mert ha nem, egyszercsak megkergül, és akkor még nagyobb bajt csinál.
damatic73 2010.11.21 00:51:00
@Oscar2: Igen, látom. Mára a papíralapú újságírás is jelentősen átalakult (sajnos), nem beszélve az internetesről. Sajnos azt is elmondhatjuk, hogy erős a prés. A nép szenzációt, borzalmat, progresszivitást vár. Ez jól tükröződik az olvasási indexen (kattintásból számítva). Ezen kívül és ezzel egyetemben sajnos gazdasági cenzúra van. A mai versenyben nincs arra pénz, hogy egy újságíró egész napját, vagy hetét fizessék, csak azért, hogy egyik kockafej elvtárstól a másikig telefonálgasson, és járja a hivatalokat. De mivel főnökétől vagy önmagával szemben (szerencsés, ha mindkettő) elvárás, hogy egy adott témából hozzon valamit, így megoldja azzal, hogy kimegy fotózni, és ír egy kritikus cikket. Viszont a cím alatt ez áll:

"Címkék: vélemény baleset"

Persze egyszerűbb rámondani, hogy lusta. Amúgy meg nem ismerem, lehet, hogy tényleg az. Nem tudom.

(Bocs, kicsit off lett...)