Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagymama58

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Résztvevők! Jogászként mondom ennek a mintegy 2 milliós tömegnek, hogy messze nem csak a magánnyugdíjpénztári tagdíjakról van szó. Arról van szó, hogy eljutottunk egy olyan állapotba, amikor egyetlen politikai erő rendelkezik akkora hatalommal, hogy lényegében bármit meg…..
nagymama58 2010.11.20 22:14:32
Mindkét gyermekem magánnyugdíjpénztár -tag, és esetükben már nem csak a kötelező 8% lenyúlásáról van szó!!!Ugyanis mindkettő a kötelező (jelenleg 8%-) magánnyugdíjpénztári tagdíját kiegészítette a törvény által megengedett további két %-al.(SZJA_ kedvezmény jár(t) utána)Félreértés ne essék, nem az önkéntes magánnyugdíjpénztárról van szó, hanem arról, hogy törvény szerint lehetőség van a kötelező magánnyugdíjpénztárba további 2 %-ot utalni(akár a munkáltatónak, akár a magánszemélynek)November 1-től ezt sem utalják tovább!
Ez már nem is lopás, hanem rablás!!!!Lehet , hogy nem sokakat érint, mert erről nem sok szó esik, de a kötelező 8%-on felüli rész elkobzása már tényleg olyan,mintha a bankszámlámról vennék el a pénzem, mert az állam, ill képviselői jobb gazdák.Az Orbán-csapat már bebizonyította:1998-ban, mikor Selmeczy Gabriella került a nyugdíjbiztosítási alaphoz, első dolga volt, hogy több, mint 8 millióért fürdőszobát építsen az irodájához.12 évvel ezelőtt Békés megye sok falujában ezért a pénzért három kertes házat lehetett venni!És most Ő a nyugdíjvédelmi biztos!!!!Ez olyan fokú pofátlanság, cinizmus, gátlántalanság,rablás, ami ellen minden lehetséges módon fel kell lépni!Számíthattok Rám, és a gyermekeimre, aláírás ügyben, részemről pedig akár a demonstrációra is. Szűkíthették az alkotmánybíróság jogkörét, és szerintem hozhat akármilyen törvényt az országgyűlés magánnyugdíj-ügyben, a kötelezőn felüli rész lenyúlása akkor is legalább lopás!Készek vagyunk a perre!
Az én nyugdíjam Voks humana 2010.11.16 00:00:00
Hallom innen-onnan, hogy népszavazás kell a magánnyugdíjpénztári tagdíj visszaállításáról. Ma már azt is megírta a sajtó, hogy mi kezdeményeztük. De nem így van. Akik mondják, nem vették észre, hogy valójában nem kell. Demokratikusan megválasztott kormányunk ugyanis…..