Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamary

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..
hamary 2007.12.19 22:13:31
Hmm.. érdekes és cseles a blog.. De nem érdekel, leírom mégegyszer,mégha más fogalmazásban is..
Szóval:

FreddyD-nek és Visornak kéne egy közös oldalt... Nem értem, rossz PC - és a PC-t kihangsúlyoznám - játékokkal foglalkozó blogba, miért kell ilyen videókat kitenni. Gondolok itt Visor videójára... Úgy gondolom ez a blog azért jött létre, hogy FreddyD kitegye az ő videóit, ellenben rengetegszer lehet látni itt Visor videóit - vagy inkább reklámját... Nem értem miért...? Tudtommal ez az oldal nem nintendo játékokkal foglalkozik - vagy ha már esetleg azokkal foglalkozik, igényesekkel, amit FreddyD csinál - ellenben Fred kirakja Visor videóit - ami ugye minden, csak nemigényes, de ezt sem ő, sem Freddyd -- aki pedig poénos, véleményem szerint -- , sem pedig a "Visor rajongók" nem vallják be.. jó nekik tetszik... Csak én nem értem a poént a "Túroskalács" "Mézeslepény" , s társaiban. De amúgy biztos kacagtató, ezért örülök. DE! Eme videóknak van egy oldala: a rossznintendojatekok.blog.hu - mindenkinek akarom, aki szereti az erőltetett humort, amit egy 12 éves megcsinál, de nem olyan jól mint Visor . SŐT! Van még egy oldala, amit FreddyD hozott létre - a Juniors... Igen, oda is lehetne tenni - talán teszik is, nem nagyon nézem, nem érdekel. De, ha már van, miért kell ideis kitenni. A többit miért nem rakja ki?! Azért, mert nem idevaló, nem freddyd műve, csak figyelemfelkeltő videók, probálkozások, de, hogy miért...? Most nagyon átmentem Visor gúnyba - pedig nem érdemli meg, hiszen videói humorsak, rötyögtetőek, sőőőőt. TÚRÓSKALÁCSOK! De miért nem eléág neki az a blog... Ha én szerekszteném a blogot, örülnék, büszke lennék, hogy van egy ilyen jó, híres oldalam, nem rontanám el ilyenekkel - Nerd elmegy, mert humros, meg a Bugok is -- igaz, az se teljesen idevaló -- de Visor sok(k). Na, elnézést, jöhetnek a kommentek, hogy tünjek innen meg minden. Nekik csak annyit, hogy: LEKVÁROSTÁSKA!...
üdv.. helyesítási hibákért elnézést.
IrvineKinneas tényleg volt olyan mazochista, hogy megvegye a Wanted Gunst, és végig is vitte!Nálam az a helyzet, hogy egy bányás pályánál elakadtam. Nagyon szerencsétlen helyen mentettem és ezáltal leghalványabb esélyem nem volt, hogy befejezzem a pályát. De IrvineKinneasnak hála…..
hamary 2007.12.05 19:08:09
Shirin küldött is egy videót, ahol megnyerte az utolsó Streets Racer pályát! Azonban elég fura, mert szemmel láthatóan jobban tapad a kocsija, az ellenfelek más autókkal versenyeznek! Valamint több dologban is különbözöt még az ő játéka (pl intró sem volt). Köszönöm…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Soundtrack: Good Charlotte - Once Upon a Time: The Battle of Life and Death..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Klaudia küldte nekem ezt a borítót és esküszöm, mintha Tiger Woods-ra bokszkesztyűket erőltettek volna.Annyira beizgultam ettől a borítótól, hogy mindent megteszek, hogy egyszer letesztelhessem.Tökre meghatódtam, hogy egyesek még nyaralás közben is gondoltak a kis blogomra.Csaba…..
Rossz PC játékok sorozat iwiw 2007.08.17 13:11:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel fenn vagyok.Az első aki megkérdezi mit írjon be a keresőbe nem lesz visszajelölve ;)..
hamary 2007.08.17 23:00:34