Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cartouche

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt írja a Blikk hogy a comment:com olvasóinak véleményével és Gyurcsány Ferenc öregecskedő feleségek lecserélésérő szóló tézisével egybeeső döntést hozott a TV2, és ősszel induló, Rising Star című énekes tehetségkutatójukat már nem a csatorna elnyűhetetlen arca, a…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
"Egy közszolgálati televíziónak nincs fontosabb feladata, mint olyan, hazai gyártású fikciós sorozatokat közvetíteni a nézőknek, amelyek a mi problémáinkat, örömeinket, élethelyzeteinket mutatják be" – szólt a Marslakókról Medveczky Balázs, az MTV Zrt.…..
Majdnem négy évig szüneteltette egyik legsikeresebb vetélkedőjét az RTL Klub, mert megtehette. Volt helyette más, reality vagy tehetségkutató, esetleg egy másik vetélkedő, nem volt égető szükség rá, mint ahogy most sincs, de ha már van a csatornának egy olyan formátuma, ami…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
Véget érhet Bakács Tibor drámája, most már minden hónapban meg lesz a betevő szalámira való. A bulvárlapokban és műsorokban áruházi lopásával haknizó settenkedő Farkasházy Tivadartól kapott munkát a Hócipőben. "Nagyra becsülöm Tibor munkásságát, már decemberben…..