Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cotymanager

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy kis retró kedvéért. Mert most vasárnap sem lesz, ha minden igaz :(   Ennyit még életemben nem kajáltam... Az alakod másról tanuskodik Ez a kicikizés elég rettenetesre sikeredett, a vége pláneMost már jó. Elnézést..
Vajon melyik általam bemutatott játékot árulja egy neves cég a honlapjukon 9588 forintért?MegfejtésEbben már csak az a vicces, hogy én 990-ért vettem a számos boltban... Ajánlotta: RicsiAz összes videó a vasárnap talán már fenn is lesz, jövő héten aztán jöhet az új anyag. Az a…..
cotymanager 2008.07.26 17:50:36
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
cotymanager 2008.04.01 17:26:17
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Rossz PC játékok sorozat X-Boksz 2007.08.30 22:27:00
Új gazdaságos fotót kaptam. Most "moRti" talált valami érdekeset.Ezt az új konzolt szerintem a Word helyesíró-programjának köszönhetjük, nekem is rendszeresen átjavította a boxomat boksz-ra. Csak hát, könyörgöm, azér mégsem kéne ezt így kirakni...És mintha ez nem…..
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
Rossz PC játékok sorozat iwiw 2007.08.17 13:11:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel fenn vagyok.Az első aki megkérdezi mit írjon be a keresőbe nem lesz visszajelölve ;)..
cotymanager 2007.08.17 22:34:30
balatonfured.miniville.fr/ légyszi menjetek fel ide, nem tudom ismeritek -e, csak egy fél perc, és csak rá kell kattintani. freddy D, grat az összes eddig videóidhoz, mindennap nézek belőlük legalább 1et, és az összes barátomnak megmutattam (legtöbbnek a mesterlövész a kedvence :)
cotymanager 2007.08.17 22:36:21
balatonfured.miniville.fr/ légyszi menjetek fel ide, csak rá kell kattintani, nem tudom, ismeritek -e :) freddy D, grat a videóidhoz, mostanában is gyakran nézek belőlük, és minden barátomnak megmutattam őket (legtöbbnek a kedvence a mesterlövész volt:)