Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BrandiSzofi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg állást keresek, ennélfogva időről időre belebotlok olyan hirdetésekbe (mind kereső, mind kínáló oldalon), amitől két kört futok a szobában az idegtől. Röpke válogatás következik alant mind a két típusból. A későbbiekben persze még lehet,  hogy bővíteni fogom…..
Brannagh praktikái Örökbefogadva 2010.12.28 19:13:00
  Ma kimentünk a Pécs melletti Misina állatmenhelyre, hogy  esetlegesen örökbefogadjunk egy kiskutyát. Az eredeti elképzelés egy (legalább félig-meddig) beagle kölyökkutya volt, oka: a gazdinak kikiáltott személy enyhe Star Trek rajongása. Archer kapitány kutyáját…..
A karácsonyfa, az probléma. Már jó ideje zavar, hogy így decemberben mennyi sok fenyőfát áldozunk fel. Jó, tudom, őket erre termelik, jobb esetben olyan talajon, amin más növény már meg sem élne, és jobb esetben összegyűjtik és újrahasznosítják őket. Lesz belőlük teszem azt…..
Tavaly nyáron történt, hogy esküvőre/lagziba voltam hivatalos, és borzalmas meleg volt aznap. Mindenki legyezte magát mindennel, amit csak ért. Egy barátnőm viszont elővett egy egyszerű fa legyezőt, és mondta, hogy ezt mindig magával hordja ilyen időben. Végtére is sokkal…..