Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aiwass

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Urania | Resurrection Pár nappal ezelőtt vált elérhetővé az Urania legújabb EP-je, mely a „Resurrection” címet viseli.Egy nap, minden előzetes híresztelést mellőzve egyszer csak a banda „Orcajegyzék” oldalán ott vigyorog az új anyag. Még a zenekar közvetlen…..
Ismét egy Vendégposzt, ezúttal Aiwasstól, az Urania, a Whorediezel és még a "ki tudja mi még" motorja.  Nicodamien barátunk soha nem lankadó lelkesedéssel teszi fel a kérdést évek óta:”-Nem akarsz írni a stonerblog-ra?”. Az ilyen kérdésekben van benne a válasz is,de…..
Aiwass 2013.03.08 18:29:08
@joshibarat: majd igyekszem. ;)
Az elkövetkező Zene Nagyjai részekben egy átlagember számára teljesen ismeretlen világba fogok betekintést nyújtani Nektek. Egy olyan műfajt, pontosabban műfajcsoportot fogok bemutatni, ami igencsak feszegeti a "zene" fogalmának határait, sőt helyenként át is lép rajta. Ez…..
Aiwass 2012.12.10 15:17:23
Egy adósságot törlesztek most. Gyakorlatilag csak azért nem irtam eddig a harmadik Whorediezel anyagról, mert...Sok mindent mondhatnék, többek közt azt is, hogy nem volt rá időm, meg azt is, hogy nehéz falat, sőt az is beleférne a magyarázkodásba, hogy mivel Aiwasst ismerem…..
   Iszonyat meleg van odakünn. Már-már amolyan Palm Desert magyar módra. Erre a nagy melegre csak 'pár dolgot tudnék javasolni, éspedig a savanykás hosszúlépést (rizlingből), egy kis Unicumot deresedő pohárban, és esetleg, de nem utolsó sorban, valamilyen fagyos…..
Aiwass 2011.07.13 11:26:30
@joshibarat: Írogattam szövegeket az újabb cuccokhoz,de az énekesek saját szöveget akarnak írni,aztán megkapják a zenét és meghátrálnak.Mondván hogy túl összetett a zene,túl egyedi,és nem akarnak elvenni belőle,ha már hozzátenni nem tudnak,na most erre mit lehet mondani?
Az Electric Wizard 1995 óta zúdítja ránk a mélyre hangolt, végletekig lassított sludge, doom zajongását, a Witchcult Today a hatodik nagylemezük. A ködös albionból való ez a banda, így talán meg se lepődünk azon, hogy a nyomott hangulatot szinte tökéletesen interpretálják…..
Március 20-án az év egyik legjobban várt koncertje következik, legalábbis ezt az oldalt szerkesztők körében biztos, ugyanis a Gödör Klubban ad koncertet a 3/4 Kyuss, Kyuss Lives! néven. 2008 januárjában a banda talán legnagyobb lemezét mutattuk be, amely most a  közelgő…..
The Mother Road Itt a Tavasz! 2011.03.13 15:42:00
 Sex Museum : Again and Again (2011)     A '85-ben alakult spanyol Sex Museum 2008-as albumát főleg a változatos hammond játék miatt dicsértem anno, a 2011-es Again And Again pedig tavaszi hangulata miatt érdemli meg a méltató szavakat. A hammond orgona és a különböző…..
A nemsokára megjelenő új album előtt egy kis összefoglaló, hogyan jutott el idáig az 1994-ben alapított Colour Haze:     1995 - Chopping Machine  2000 - CO₂  2001 - Ewige Blumenkraft  2003 - Los Sounds De…..
kb. másfél-két éve elkeseredetten figyelem, hogy az egyébként is tré hazai underground zenei élet, hogy döglődik. a klubok csak akkor engednek jázszani (nem, nem hívnak), ha pesti vagy (mert akkor nem kell benzinpénzt fizetni eleve), meg hívj még két bandát magatok mellé, és…..
      Cathedral : Caravan Beyond Redemption    Íme itten van a kedvenc Cathedral lemezem:Okkultista témával is foglalkozó szövegei miatt sokan még ma is doom bandaként kezelik ezt a nagyhatású brit együttest.Ehhez talán az is hozzájárult,hogy…..
      ..
Aiwass 2010.12.06 09:36:57
@Rico RokkaRolla: nekem az is elég öröm hogy nektek bejön,bár a magam szórakoztatására csináltam,meg persze mindenkinek aki szereti.:)
   Aiwass nevű bloglátogatónk hívta fel a figyelmünket erre a magyar instrumentális stonermuzsikára.Finoman szólva is baszottjó.Atomzsiradék! ..
Aiwass 2010.11.20 18:33:57
Aiwass 2010.11.29 19:38:23
@Rico RokkaRolla: Szasz! Iwiw-en írtam neked vissza,mert a frímél úgy döntött hogy nem működik velem együtt ezügyben. Uranium,!:)
Aiwass 2010.12.03 19:03:48
@joshibarat: Elolvastam én már azt,le is esett az állam.Asszem a vendégkönyvbe írtam is valamit,de most írtam kommentbe is,majd olvasd el!;)
Whores Of Tijuana : Psycholongevity (2010)  Nem tudom hányan emlékeztek még arra,hogy tavaly a Motherroadon ajánlottam nektek ennek az együttesnek a 2005-ös lemezét,ami szerintem kifejezetten faszára sikerült.Az új lemez is Scott Reeder produceri felügyelete alatt készült…..
Aiwass 2010.11.20 12:11:12
Aiwass 2010.11.20 18:28:13
@Nicodamien: Hát üdv! Hol is kezdjem...,először is köszi a dicsérő szavakat,nagyon is sokat számít.Az Urania jelen pillanatban 3 tagból áll,de szerény személyem az abszolút zenei felelős,szóval ha valami nem kóser a felvételen,akkor az az én hibám.:)Így Urania néven kb. két hónapja létezünk,én viszont már vagy 3-4 éve próbálkozok ilyesmivel.A youtube-on van még két szám,ha érdekel,a mosh és a vampires.A zkr nagyjából dél-Pesti,és jól jönne még egy gitáros,meg egy kiadó sem ártana,mert van már egy lemeznyi anyag...
Sivatag, forróság, száguldás, a zene lüktetése a véremben... Garantált relax 5 percen keresztül. Vagy mégsem... Egyszer felkavar, máskor megnyugtat. Egy biztos: aki egyszer már hallotta, nem fogja tudni elfelejteni. Aki pedig látta a klipet, és szereti a zsír verdákat, pláne nem...…..