Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorrrro

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
zorrrro 2011.03.25 16:08:57
@Bartoki: Nem tudom figyelted-e, de mi itt a magyar autópályadíj fizetési rendszerről beszélgetünk. :)

Ha a szlovák kormánynak volna egy kis esze, ott is fizetőssé tennék a teherforgalom számára a főutak nagy részét, és rögtön nem lenne rinya a főúton lakóktól, plusz bevétele lenne az államnak (állam, nahiszen, mondj egy szlovák királyt :), valamint lehet, hogy a plusz költség miatt nem vinné a szlovák fuvaros olcsóbban a motyót a magyarnál (persze biztos erős lobbi van ez ellen köhöm!)
zorrrro 2011.03.25 17:35:16
@Bartoki: Ja! Szóval te a zergebaszta utakról beszélsz! Jól van leesett! Az más, de ezt egy egyszerű táblázással meg lehetne oldani, vagy pedig időszakos korlátozásokkal, mint romániában.
zorrrro 2011.03.25 17:41:49
@cso zsi: Régebben, amikor még voltak (ma is van ide-oda) közlekedési engedélyek és elég nehéz volt hozzájutni (pl. az osztrákhoz) akkoriban x db ro-la utazás után kaptál egyet. Ma már semmi nem ösztönzi a fuvarost a ro-la használatára, talán néhol a domborzat (pl. Lovosice-Drezda útvonalon)
Dehát ami valakinek érdeke az másnak nem, kérdés melyikük az erősebb kutya...
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.…..
A Ferrari a világ legjobb sportautója – bizonyos kategorizálás szerint. Ez többet tud, mint egy Ferrari: nem féltjük annyira. Vélemények az azonos című írásunkról...