Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vicus40

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Valami készül 2011.01.18 17:11:00
Az elmúlt hetekben eléggé eltűntünk. Nem volt nagyon mit kommunikálni, annyit láthattatok csak a TanyaVilág fejlesztéséből, hogy mindig egy kicsivel kevesebb hiba van. Új tárgyak is kerültek a játékba, de nem adtunk arról hírt, hogy min dolgozunk éppen.Eddig minden nagyobb…..
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
Naponta több. mint 100 levelet kapunk tőletek, amik főleg játékkal kapcsolatos kérdések javaslatok, hibák. A levelek többsége kedves hangvételű, de akadnak igazi... khm hogyismondjam... megmondó levelek is.Örömmel tölt el bennünket, hogy növekszik a játék rajongótábora, bár…..
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
Sokan jeleztétek, hogy nem tudjátok megtekinteni a szomszédaitokat. Köszönjük a visszajelzést, tudtunk a hibáról, csak azt hittük gyorsabban el tudjuk hárítani, ezért nem írtunk ide a blogba.Mostanra elhárult a hiba, működik a szomszédok meglátogatása!Köszönjük a türelmet...
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
vicus40 2010.11.25 11:45:41
@kerttündér: mesélj kerttündér,hogy csináltad,hogy betudtál lépni?
A tegnapi siralmas működés után ma reggel elkezdtük másolni a cuccokat az új szerverekre. (Nyilván nem a tegnapi nap volt az ok, csak most érett be a döntésünk.) A költözést elméletileg észre sem veszitek, a fontosabb dolgok már az új szerverekről mennek...
vicus40 2010.11.21 13:37:36
@Kerti Gábor: szeretnék a szomszédod lenni.