Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erexkiss

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jártamban-keltemben egyre több kiváló rendezvényszervező szakembertől, barátaimtól hallom, hogy -hogy is fogalmazzak- sokkal rosszabbul élnek, mint néhány éve, és kacsintgatnak a külföldi munkavállalás irányába. Álladó megbízáshoz, álláshoz helyi kapcsolatok, tapasztalatok…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság a körülbelül hárommillió magánnyugdíj-pénztári taghoz eljuttatott tájékoztató levelében egyértelműen hazugságokat állít, szándékosan megtéveszti a magánnyugdíj-pénztári tagokat és ezzel megvalósítja a büntető…..
erexkiss 2011.01.02 10:46:58
@Prala: Nem hiszem hogy a te postodnak több értelme volt mint annak akit leugattál, szerintem nálad alapvető hibák vannak a kommunikáció terén, uh te is üljél le kisfiam, elégtelen!
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
erexkiss 2010.11.19 13:58:40
@Mostly Harmless: ez elég semmitmondó irreális komment volt, amivel semmi konstruktívat nem adtál hozzá a beszélgetéshez.
A kerékpárosok jó része elunta a lassú és konfliktusos kecmergést a járdán, ahol a gyalogosokkal egy szűk folyosón kell osztozni, inkább az autósokkal közösködnek. Tavaszig biztos nem lesz jobb a helyzet. Az autóforgalom megindulhatott a Margit hídon, a járdán azonban minden…..
erexkiss 2010.11.19 13:39:11
totalcar.hu/magazin/velemeny/2010/11/19/rendort_kerek_a_sarokra/

Tényleg nem tudom mire fel válaszgatnak a kerékpárosok kényükre kedvükre, szerintem azt hiszitek hogy nektek épült a város. Viccesek vagytok, ti "bringások".