Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lichmaster

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az alábbi e-mail kering az éterben! Kérek mindenkit, hogy senki ne dőljön be nekik. Az aki pénzt kér előre azok a Te lehúzásodra szakosodtak!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE DŐLJ BE NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..
Lichmaster 2011.03.14 20:19:52
@Workmentor:

Örülhetnél hogy eddig nem lettetek "megtolva" hátulról. De ha tovább pattogsz könnyen megtörténhet a hányadék igénytelen honlapotok is eltűnik, hisz olyan béna, hogy még egy amatőr is sikeresen tönkrevágja. Már ez a tény is árulkodik arról, micsoda kanyalló igénytelen pénzlehúzók vagytok.Rendben, próbálkozni lehet de ha valaki észreveszi akkor kussolni kéne és nem arcoskodni. Ja, és komoly "céghez" nem árt a Magyar helyesírás és fogalamazás ismerete. Persze ki memnnyire magyar az más kérdés...
   Többen is említettétek, hogy jó lenne a „Nem értem” című bejegyzésből kiindulva egy olyan, ahova be lehetne írni az azonosíthatatlan, freemail, citromail, job, etterem22, STB. munkakínálók azonosítását.     Ide írjátok a komolytalannak,…..
Lichmaster 2010.12.13 14:36:48
Csá!

Ez a mai kőbányai kajálada milyen?
www.expressz.hu/allas-munka/vendeglatas/szakacs/hirdetes-23899435/

Annyit megtudtam hogy valami Imi faloda, vagy ilyesmi. Étteremnek hirdeti magát, de azétlapja alpján szkeptikus vagyok.
Lichmaster 2010.12.18 16:28:38
@Koch:

Bocs Koch de te is tudod, hogy Magyarország az Abszurdisztán. A szak tudást illene megfizetni. ja és ez 2006-os cikk. A tudorkanő akit megkérdeznek meg még itt maradt a cocializmusból aki a valóságot csak statisztikai adatokból ismeri. Egyébként is hülyeségeket mond.

@moonchild:

Megnéztem, téleg elég kevés a zsé, de van esély hogy tovább tudsz lépni. Meg, ha van melód elédegélsz.
Sziasztok! Amíg mások karácsonyra 13. havi bért, bónuszt stb kapnak addig minket meg kiraktak az utcára.Egy elektronikai cégnél dolgoztam Nagykőrösön. A cégnek vannak saját úgynevezett céges dolgozói és vállalkozós dolgozói akik csak kölcsönzött munkaerők. Én is ilyen…..
Lichmaster 2010.12.20 15:21:21
@az igazi Sipi:

Ja ha ilyen gerinces vagy akkor a helyi országgyűlési képviselődet is egyfolytában basztatnod kéne főként a közpénzlopás miatt. Ugye fejétől bűzlik a hal.

Egyébként meg mindenki fizet adót még a munkanélküli is. Áfa... ilyesmi képbe van?

Nagyon kívánom azt hogy kerüljél olyan helyztebe, hogy választanod kell a feketemunka és a becsületes éhen döglés között. Gondolom az utóbbit választod. Esetleg tönkre mehetsz fizikailag mer ahogy elnézem szellemileg már nem fogsz.

Tényleg te nem vagy szci véletlenül ? Azok szoktak ilyen bölcsek lenni. Talán esedékes az E- vizsgálat.
  Kizárólag angol tudású szakácsot kereső szálloda kistestvére!   Az előbbi egy Continentál a másik pedig egy Butique hotel. 40 fős étterem, 2 négyzetméteres konyha, egy darab kétlapos 15cm. átmérőjű villanyrezsóval. Igazgató, beutaztatási…..
Lichmaster 2010.12.11 16:33:21
@halál megdöglesz kinyírunk:
Ez tényleg ütös!

@Koch:

A Moonchild levéllel meg egyetérteni tudok.
Most tényleg nem lesz már blog?
Régió: Budapest - Budapest, XIII. kerület Hirdetés típusa: Kínál…..