Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greenie

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az benn volt! Kerethirdetés 2012 2008.07.11 11:40:00
Lelkes Focivilág-gyűjtők emlékezhetnek arra a számra (X./30., belső borítón Ilhan-poszter), amelyben a szerkesztők a 2006-os VB résztvevőit és kereteiket próbálták betippelni négy súlyos év távolságából. Ezt az ötletet nyúlva kísérletet teszünk valami hasonlóra: néhány…..
Mármint Nekünk nem marad. Holnapután játszuk az "év meccsét", és igazából túlzás lenne azt mondani, hogy felfokozott várakozás előzné meg a nagy napot. 2 hónapja még mindenki biztosra vette, hogy majd teltház lesz, ehhez képest jó ha 5-6 ezren leszünk. Délelőtt majd…..
Néha komolyan gondolkodóba esem, hogy a napi rutinhoz való ragaszkodáson túl mégis mi visz rá, hogy a nép lapjával indítsak reggelente - elvégre szapuljuk, ahogy nem szégyelljük, itt nálunk is megkapta már a magáét az NS, természetesen nem ok nélkül vettük feljebb a hangerőt,…..
Az benn volt! Banános Dzsó 2008.04.18 17:55:00
Edouard N'djodo és Banános Joe több dolgoban is hasonlítanak egymásra. Edouard N'djodo nem tud focizni. Banános Joe sem tud focizni. Edouard N'djodo szereti a banánt. Banános Joe is szereti a banánt. Edouard N'djodo valószínűleg nem ismeri Banános Joe-t, és ugyanez valószínűleg igaz…..
Az benn volt! Nem kispályások 2008.04.18 13:55:00
A héten Futsal-válogatottunk, világbajnoki pótselejtező mérkőzést játszott Ukrajna ellen, Gyöngyösön. Mexikó óta nem álltunk ilyen közel világbajnoksághoz, mint 2008 április 15-én este, és sokan még csak nem is tudtak róla. Persze nem biztos hogy ez a sokak hibája.…..
Az igazán nagy ötletek a legváratlanabb élethelyzetekben születnek, és amilyen botor az ember, a legtöbb kiváló gondolat még a mondattá válás előtt a Nagy Agytekervényközi Iratmegsemmisítőben végzi. Bölcsek azok, kik végül megismertethetik világunkkal formabontó ötleteiket.…..
Már 4 napja, hogy a Honvéd UEFA-kupa mérkőzést játszott a Hamburggal. Az elvárások nem voltak túl nagyok, főleg annak fényében nem, hogy a magyar csapatok idei kupaszereplése ismét kritikán aluli volt, és gyakorlatilag csak a kispesti Tóth Ivánnak köszönhető, hogy augusztus…..
Az benn volt! Ahol sosincs nyugalom 2007.08.19 22:27:00
A Ferencvárosi Torna Clubról sosem mondható el, hogy a nyugalom szigete lenne. Szinte minden hónapban előkerül valamilyen ügy, valami ami újra feldúlja az amúgy sem túl békés állapotokat. Ez mostanában sincsen másképp, sőt… Talán mind közül kezdjük a legfontosabbal:…..