Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CobiBoy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borbolya nem kevés viszontagságon ment át, beleugrott a bizonytalanba és az illegalitásba is, amikor elindult az Egyesült Államokba, közel tíz éve. Csak néhány évre tervezett, de végül új hazájában ragadt. Kitartása meghozta gyümölcsét, megteremtette új életét kint. (A…..
Minden kérdés, óhaj-sóhaj jöhet. A Totalcar-Hungaroring Pályanap fóruma ez. Bővebb infót itt találsz!..
CobiBoy 2013.05.24 13:24:51
@Bubyking: Köszönöm a jelzésed, figyelem akkor későbbiekben a blogot! Remélem Istvánnak lesz elég mellénye mert nekem is kellene :)
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Subba Zsóka nyeld le! 2012.05.17 11:09:00
Frappáns kis levél Zsókának címezve a pár héttel ezelőtti ámokfutására reagálva: Mocskolják az autóversenyzők Kapócs Zsókát! Felborult autójával és állítólag egy másik embert is veszélybe sodort nemrég Kapócs Zsóka egy amatőr autóversenyen. A szőke…..
like just a playground. :) 2009.06.19 18:49:11
"Egy kutyának nem kell luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszéli talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod el ezt? Hány ember szeret…..