Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LSE

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Már befizettük a csekket és megvolt az időpont is csütörtök reggel 7 óra. Egész éjjel nem aludtam, interneteztem reménykedtem hátha találok bármi olyat ami megkönnyítheti a döntésem. Rátaláltam erre az oldalra és elolvastam a leírottakat, hogy mennyit szenvedtek…..
LSE 2010.11.19 22:47:31
@TG69:
a1: Az ember nem tehet többet, mint lelkiismeretesen az élet mellett döntsön. Nem épp irigylésre méltó helyzet, ha valakinek élet és élet között kell döntenie, csak remélni tudom, hogy nem fogok ilyen helyzetbe kerülni.
a2-a4: Az a maradék 6.000.000.000 ember szégyene, hogy senki nincs a föld kerekén, aki segíteni tudna az újszülöttön. A gyereknek főleg szeretetre van szüksége, az meg elég olcsóér van. Az anyagi háttérre pedig néhány focistának a 3 percnyi fizetése untig elég lenne.
Régen volt igazán jó tower defense játék a blogban, de a Ghost Hacker szerintem most kiköszörüli ezt a csorbát. A lövegtornyos játékmenet alapjait a készítők úgy bolondították meg, mint a nagy sikerű Cursed Treasure alkotói: ha a szörnyek beérnek a bázisunkra, elkezdik…..