Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yokli

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddig gyakorlati ateista Lynette az utóbbi idők eseményeinek hatására úgy érzi, eljött az idő, hogy szóba álljon istennel. Már csak vallást kéne választania ehhez. Mivel Breet tartja hit ügyben a legkompetensebbnek, úgy dönt, az általa favorizált presbiteriánus gyülekezetben…..
Naszóval. Búcsúzik az évad, de a sírásrívás nem, az átköltözik a Doktor Addisonba, és dugással vegyítve kapjuk az arcunkba. Ott tartottunk az előző rész végén, hogy a főnök neje összeesett a budiban, és vérzik (közben meg terhes), Shep nem ment el a csinos barnával, pedig…..
Lee és Bob pakkot kap. Méghozzá jó nagy pakkot, ami egymásba szuszekolt kálákra emlékeztető gignatikus fém izét rejt. A dolgot szorgos munkáskezek három órás melóval állítják fel a fiúk előkertjében, a végeredményt félredöntött fejjel tíz perc múlva zsűrizi a…..
Ray a kórházba tart, zárva van minden csak egy biztonsági őr üldögél a bejárat előtt, aki beengedi Rayt a szekrényéhez. Szét van verve a sürgősségi, ma nem mentenek itt életet az tuti. Ray a szekrényéből elővesz egy cd-t. Neela készülődik otthon, ma van az osztályos vacsora,…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
hogyvolt House 3x23 - A bunkó 2008.05.09 18:58:44
Megvan az a South Park epizód, amikor Cartman bemegy valami Maunika jellegű show-ba „kezelhetetlen a gyerekem” témában, és még vagy 10 lapáttal rádob az alapból is antiszociális paraszt stílusára? Na, a mostani hetibeteg pont ilyen. Mert nem House-ra vonatkozik a cím,…..
hogyvolt House 3x21 - Család 2008.04.24 09:03:00
Ebben az epizódban két hetibeteg is van, két kissrác, testvérek. Az alapállás a következő: az egyik srác leukémiás és csontvelő-átültetésre vár. A bátyja, aki a donor lenne, pedig elkapott valamit, ami nagyon nagy gáz, hiszen a csontvelő-donornak makkegészségesnek kell lennie.…..
Folytatjuk a történetet, pont ott, ahol abbahagytuk, azaz Alex a kompbaleset szenvedő alanyainak hozzátartozóit nyugtatná, mert a Nagyon Sokat Pofázó Rezidens erre is képtelen, Yang büntiből Burke betegeit pesztrálja, mert így talán megtanulja, hol a helye, Izzie egy két kocsi közé…..
yokli 2008.04.10 13:31:16
Madmoazell · madmoazell.blog.hu 2008.04.10. 09:46:11

na tessék, ez eszembe sem jutott, h nem tud úszni! bár egy ilyen békaszájú nőtől azért elvártuk volna, h tud :)

Kenda, hát én is akkor drukkoltam utoljára ennyire, amikor Ferit meglőtték a Szomszédokban :)
Kedves utasaink! Kérjük, csatolják be biztonsági öveiket és állítsák üléstámláikat függőleges helyzetbe, felszállunk. A vészkijáratokat a szárnyak mellett jobbra és balra találják, de nem lesz rá szükségük, mert ami most következik, az egy igazi deluxe House epizód, és…..
Na kérem szépen, itt vagyunk hosszabban, buborékosabban és vidámabban, mint valaha, és pont egy olyan epizóddal indítjuk a revivalt, ami a harmadik évad legfaszább trilógiáját vezeti be, mert igen, ez most egy háromrészes vekengés lesz, majd meg tetszenek látni. Az előző részben…..
    Először is leborulok a kommentelők kedvessége előtt: a Homáron és a Cukiságon közzétett felhívásomra, miszerint nevet keresek a család új szálkás leánytacskójának, több mint 520 hozzászólás érkezett, ami ennél jóval több nevet takar, hiszen volt, aki…..
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..
Gábornak remek ötlete támadt. Annyira remek, hogy már el is kezdtük keresni a megfelelő szakembert. Ha pszichológus vagy, és kedvet érzel egy fizetéssel nem járó, ugyanakkor igen szórakoztató munkához, olvasd el az alanti levelet, majd jelentkezz a jobb hasáb teteje felé látható…..
Méltatlanul keveset esik szó arról, hogy a tyúkoknak milyen merev szemük és gonosz járásuk van. Képzeljenek el egy tízszeres életnagyságú tyúkot, saját magukat pedig a giliszta szerepében. Lopi még ennél is tovább merte gondolni, majd - egy doktori védése közben! - megalkotta…..
Tegnap indult "kitartó köcsögök" sorozatunkban olyan cégeket fogunk összegyűjteni, akik már csak a Homár archívuma szerint sem ma kezdték ügyfeleik hülyének nézését, illetve azt olyan arcpirító modón végzik, hogy ha nem jogállamban élnénk (MUHAHAHA), biztosan…..
Van egy jó meg egy rossz hírem.  A jó, hogy Hodge-fronton ma minden kiderül. A rossz meg, hogy az ünnepek alatti szünetben a napi két kiló szaloncukor betömését így már nem foghatjuk a megválaszolatlan kérdések okozta feszültségre. Ott tartottunk, hogy Orson kaszáló…..
Két hét Házdoki nélkül nagyon kemény tud lenni, szerencsénk, hogy olyan epizóddal tért vissza a sorozat, ami után megnyalhatjuk mind a 10 ujjunkat, mert igazi House klasszikust kaptunk. A hetibeteg ezúttal egy autista kissrác, akinek a diagnosztizálását nagyban nehezíteni fogja, hogy…..