Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spooler daemon

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hírszerző elindított egy cikksorozatot, ahol a felkért szakértők írják le a véleményüket a cigányság helyzetéről. Az első írás, amelyet Forgács István írt, mindjárt óriási kavart.Pesty László visszatért a MTV-hez, és az első dokumentumfilmje ebben a témában…..
spooler daemon 2012.03.21 17:13:18
@Sanz: Előítélet..???

Előítéleteink az Ufókkal kapcsolatban lehetnek, a cigánysággal kapcsolatban évtizednyi-évszázadnyi tapasztalatok állnak rendelkezésre...

Ilyen alapon a vadonban élő grizzlymedvével, vagy a tyúkól körül settenkedő rókával kapcsolatban sem szabad semmiféle előítéletet megfogalmazi...
A modern és elegáns Abborrkroken villát John Robert Nilsson tervezte, Stockholm megyéjében (Stockholms län), a Värmdö szigeten található. A tengerszint felett 75 méter magasan, sziklás fennsíkon elterülő villa mintegy 2700 m²-en uralja a tájat, tökéletes panorámával a tengerre.…..
spooler daemon 2012.03.06 16:42:02
@Tomi9046: Annyira tetszenek a szmogba burkolózó pesti háztetők?
spooler daemon 2012.03.06 16:48:36
@Nick Leeson: Minden annyit ér, amennyit adnak érte. Ez is kevesebbért fog elmenni, mint az ingatlaniacon minden.

Ha már.. akkor ..mi ér ezen
en.wikipedia.org/wiki/Artist%27s_shit

124.000 Eurót?
Sárdobáló Kiképzett bűnözők 2012.02.20 07:00:00
Rendszeresen visszatérő konzervatívnak tetsző nosztalgia az általános hadkötelezettség visszasírása. Mert azokban a régi, szép időkben minden férfi igazi férfi volt, bírta a kiképzést, rendet tanult, és ez még a lányoknak is tetszett. Persze mások máshogy emlékeznek: a…..
spooler daemon 2012.02.20 12:59:26
@((Adam)): ne adja az ég, hogy egyszer adódjon olyan helyzet, hogy a saját, vagy szeretteid életét kellene megóvnod valamitől a kezed ügyében lévő fegyverrel, amit nem tudsz használni, mert a csúnya sorkatonai szolgálatot eltörölték.
spooler daemon 2012.02.20 13:02:24
@olap: Így igaz, fegyvertelen emberből egyszerűbben lehet rabszolgát csinálni.

Akkor most nézzük csak a Magyrországon hatályos fegyvertörvényt...
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
Kinek, milyen pénzből, miért kezdett a klub presztízsberuházásba? Ezt kérdeztük levélben, telefonon, újságcikkben. Nem kaptunk választ, talán majd a pénteki sajtótájékoztatón, a megnyitás előtt...
Lassan véget ér a balatoni főszezon. Engedjék meg a kedves olvasók, hogy ezúttal hosszú szöveg helyett néhány verőfényes, nyári képpel köszönjek el ettől a kurta-furcsa, rövidre sikerült nyártól. A képek nem valami jók, és erre csak egyetlen egy mentségem van: a Balaton…..
Belül korszerűtlen és pazarló, de nagyon büszke, megköveteli a méltó fényt. Engedjétek meg, hogy bemutassam országunk büszkeségét és egyik jelképét, a magyar Parlament épületét!   Kezdjük a XXI. századi energiafelhasználással A megújuló energiaforrások előnyt…..
Az nem újdonság, hogy a rendőrök itt-ott sebességet mérnek, erről megoszlanak a vélemények, hogy kell-e. Amiről viszont István írt, az nem is a bírság miatt zavaró, hanem azért, mert balesetveszélyes. Az éjszaka közepén többször szembevillantani valakit vakuval legalábbis nem…..
spooler daemon 2011.07.26 15:04:50
@FDToth: Amikor óra szerint 100-al mentél akkor valóságban 93/94 -el mehettél, ezért nem büntettek.
A Spektrum sorozatot készít Máté Bencéről, aki tavaly elnyerte BBC Wildlife Photographer of the Year nagydíját az azóta híressé vált Árnyjáték című hangyás képével. A háromrészes sorozatot a természetfotós tanyáján és annak környékén forgatják le, ahol Máté Bence…..
Belsőség Platós pornó porban 2011.04.17 10:23:00
Bevérzett már a szemünk a sok kistehertől így úgy döntöttünk, hogy egy életre leszámolunk velük. Kaptak terepet, vizet, kínlódtak dombon, döngött rajtuk gerenda. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
   ..
spooler daemon 2011.02.10 00:39:53
spooler daemon 2011.02.12 01:05:45
@csunyadiszno: Annál az a jobb hajtás, amikor az összes kerék összedifferenciálva forog.
 Az alábbbi szakértői vélemény -amelyet Szagértő néven posztoló olvasónk küldött be -  azt taglalja, hogyan élhetnek vissza a mobiltelefon szolgáltatók a számlázással. Egy próbapert nagyon megérne a dolog. A blog jogvégzett olvasói bizonyára találkoztak már…..
spooler daemon 2010.11.18 18:49:14
@telkoe: Az NHH elnöke korábban a matávnál dolgozott.
Tippelj, hogy mi a reakció az NHH részről a T vel kapcsolatos kötbérigényre...
spooler daemon 2010.11.18 18:51:59
@sokadszorra: DE kell vele mutyizni, mert a számlázási rendszer nem eszi egy az egybe.
spooler daemon 2010.11.18 19:01:27
@KevinMulder: Nem a hálózati biztonsággal van a gond, és nem a loginok maradnak nyitva. Csak a szolgáltató éhes, és ha valami kavart sejt, akkor úgy módosít, hogy neki legyen jó.
Nekem is cseréltek már számlát, úgy, hogy ugyanaz a számlaszám, ugyanaz az időszak, ugyanazok a hívások, csak egy másik PDF fájl, és a végösszeg volt más...
Ha egy toronyba nagyon becsap a villám, és emiatt beszorulnak a hívásadatok, akkor azok nem lesznek kiszámlázva szerinted? .... Dehogynem lesznek...