Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Somoskovy

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Quimby: Kicsi ország, 2010) A tavalyi két két középlemez (Ajjajjajj, Lármagyűjtögető) után a Quimby egy teljesen új nagylemezt hozott ki ez év végére, a Kicsi ország december közepén jelent meg. Nem váltja meg a világot, a Kilégzés (2005) szintjét nem hozza, de attól még…..
Reklámfikázó Kalciumpótló 2011.01.22 13:33:02
Nesze nekünk kalciumpótlós reklám.Három hölgy között zajlik a beszélgetés. A tudományos hölgy érdeklôdik a másik kettôtôl, hogy mennyi kalciumot fogyasztanak?Az egyik interjúalany tejet iszik. Ejnye-bejnye, ez csak x százaléka a napi szükségletnek! A másik mit tudom én…..
Elôfordul, hogy az elkészült reklámfilm a versenytársra hívja fel a figyelmet.ALDI reklám. Nagydarab raccsoló pasas dícsérteti a boltot, aztán a végén két baki is van:1. a szemét forgató hölgy arra a mondatra "Ez máh tisztáha olyan mint egy heklám" annyit felel:…..
B-oldal Pat Metheny gitárja 2011.01.22 07:40:00
Már a "házistúdiója" is kiverte nálam a biztosítékot, és ha az nem volt elég, most itt van Pat Metheny 42 húros eszköze, amit történetesen gitározásra használ. A túlzás-skálán nálam 10/8-as...
Drága Bloggerek!A 125 köbcentis robogók B kategóriás jogosítvánnyal történő vezethetősége 2010. augusztusában elbukott a parlament illetékes bizottságánál, pedig a nagyvárosi közlekedés érezhetően szellősebb lenne, ha mind többen robogóra ülnének autózás helyett. Ezért…..
Somoskovy 2011.01.22 12:43:39
@Diopapa_sok:
Igazad van, egy fekete bukósisak mögé bújt f.kalap a minap egy robogón ülve úgy állt meg a Nyugati téri felüljáró alatti két kocsisáv között keresztben(!), hogy amikor a lámpa zöldre váltott, ô nem mozdult - direkt! - aztán kivárta amíg sárgára váltott a lámpa és hetykén feltartott ujjal átcikkant a már piros lámpajelzésen és ottfelejtett kétsávnyi döbbent autóst. Ha rendszáma lenne, legalább fel lehetne nyomni.

Vagy mint a másik még nyáron, aki egy alárendelt utcáról kevés híján alámhajtott. Csak azért nem lett baj, mert valahogy éreztem már elôre, hogy valaki jönni fog jobbról és nem áll majd meg a tábla ellenére sem. Ezek után a kigyúrt jószág utánam eredt és csak akkor kopott le, amikor a nem t´¨l messze lévô rendôrkapitányság parkolójába hajtottam be. Igaz, kicsit messzebb megállt még és kecses mozdulattal elhúzta a torka elôtt a hüvelykujját.
Nagyon unom ôket. Tettenérhetetlen száguldozók. Winkleréknek nincs igazuk. Vizsgát és rendszámot minden közlekedési eszközhöz!
A "Hazudj bátran!"  típusú reklámok esetében a reklám kiagyalói annyira bizonyosak a termék csúcsminôségében, hogy meggyôzôdésük szerint a termék fogyasztása még hazugságra is feljogosít.Ilyen volt korábban egy üdítôital reklámja, ahol a kislány a…..