Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurzweber

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
kurzweber 2012.09.30 10:20:07
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "A szerencse érdekes dolog. Könnyű elfogadni, mikor neked kedvez. De mikor nem ... igazságtalanságnak hívjuk és árulásnak." (VörösÖrdög)..
kurzweber 2012.06.20 19:40:38
kurzweber 2012.06.20 20:36:20