Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borivoje_surdilovic

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A debreceni neutronkutató után úgy néz ki, hazánk újabb nagyszabású tudományos projektet, a szegedi lézerkutatót is elbukja. Teszi ezt annak dacára, hogy Orbán Viktor szeptember 27-én, szegedi látogatásakor (az önkormányzati választás kampányában) még a projekt…..
borivoje_surdilovic 2010.11.18 17:18:10
@TechMon: Ebben a riportban
www.vtvszeged.hu/site/index.php?option=com_content&task=view&id=6333&Itemid=59
Bohács Zsolt fideszes képviselő teljesen nyiltan kijelenti, hogy a miniszterelnök ígérete csak arra az esetre vonatkozott, ha B. Nagy Lászlót választják a szegediek polgármesternek. Vagyis a Fidesz felelős országgyűlési képviselöje szerint Magyarországon teljesen normalis, hogy egy vilagszinvonalú tudományos project kicsinyes politikai zsarolás tárgya lehet. Az nem zavarja, hogy a projektben szintén részt vevő Csehország és a nálunk egyébként gazdaságilag sokkal rosszabb helyzetben lévő Románia roham léptekkel halad előre a megvalósításban. Nem baj, hogy egyértelműen ez lenne Mo érdeke is, nem is beszélve a szegedi tudásközpontról. Ez mind mellékes a képlet sokkal egyszerűbb: Kedves választópolgár, Ha B. Nagy-ra szavaz lesz lézer, ha nem, hát nem lesz.
Ez a magyar tudománypolitika, ezzel szállunk versenybe Europában. Ez a tudásalapú társadalom magyar modellje. No comment.

Ugye kedves Bohács Zsolt, ezt ön sem goldolja komolyan?