Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicmicc

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Gyere, mert ez beszart 2010.11.18 06:00:00
Két hozzátartozóm is megtapasztalhatta a magyar egészségügy szomorú állapotát az utóbbi években, az ő történetüket írnám le önöknek. Azon már fenn sem akadtam, hogy a nővérektől és az orvosoktól soha semmit kérdezni nem lehetett, az előbbieknél egy lekezelő morgáson…..
cicmicc 2010.11.18 17:03:25
@IrishOak: sok mindenben egyetértek veled. De azt gondolom, hogy amíg olyanok a viszonyok, mint azt ahogy te az első bekezdésedben leírod (bérek, állapotok), addig az emberek rettegve mennek a kórházba, mert egyszerűen nem tudhatják, hogy mi vár rájuk. Amit írtál ("Oda úgy érdemes inkább, hogy előtte alaposan megbeszélem a dokival, hogy mi lesz, megnyugszom,átgondolom és ha pl operálnak minél előbb megpróbálok saját erőmre kapni")viszont teljesen ideális viszonyokat feltételezne.
És természetesen megértem, hogy rengeteg a bunkó, elrettentő példa beteg, de ez nem a normálisakra tartozik, és szerintem egyszerűen megengedhetetlen ez a hangnem, még akkor is, ha a beteg fegyelmezetlen volt, és nem tartotta be az orvos utasításait. Szerintem ez tényleg jóérzés és gyerekszoba kérdése.