Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oba

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 33 éves New York-i festő, David Kassan ilyen durván fest az iPaden (az ige a cselekvést kifejező jelentésre utal):Korábban iPhone-on is dolgozott, de elmondása szerint az iPad sokkal jobb, mert nagyobb. Ki hitte volna.Ilyenekre kényszerülnek fényképezőgép híján az emberek. Nem…..
Ahogy ígértük, dél és egy között kisorsoltuk a nyereményjátékunk nyertesét, aki az Appleblog és a T-Mobile jóvoltából egy vadiúj, kötelezettségek nélküli MacBookkal és egy 3G-s modemmel lett gazdagabb. A sorsolást egymástól körülbelül 121 kilométeres távolságból…..
Egy perccel ezelőtt elmúlt 13:00, addig lehetett beküldeni a megoldásokat, aki a megadott időpont után próbálkozik, már nem vehet részt a MacBook kisorsolásán.Egy nap alatt összesen 1476 helyes megfejtés érkezett, és megdöbbentő módon megugrott a látogatottságunk is. Az online…..
oba 2010.02.13 08:12:23
@AZso.hu: huha, most mi lesz... elkérték a születési dátumot... biztos ilyen név -> születési dátum adatbázist építenek a srácok, és eladják majd vmi viagra spam cégnek mi? :)

ne legyél paranoid... oda volt írva, hogy azért kérik, hogy ellenőrizni tudják, tényleg a nyertes veszi át az ajándékot

persze még így is előfordulhat, hogy van az országban két ugyanolyan nevű ember akik egy napon születtek, de ennek az esélye eleve elég kicsi :) főleg annak az esélye kicsi, hogy mindketten jelentkeztek a versenyre :)
szal ez volt a legegyszerűbb egyértelmű azonosítási módszer
oba 2010.02.12 18:26:30
@mukinyúl: :DDDD
A RotatSpin tipikus képviselője az „annyira aljas, hogy most már csakazértis végigjátszom” típusú játékoknak. Roppant egyszerű a játékmenet, néhány pixelnyi hősünkkel gyorsíthatunk, lassíthatunk és ugorhatunk a kék-fehér pályákon, de dolgunkat persze egyre…..
oba 2009.04.27 19:31:52
Íme a XXI. század magyar gimnazistája: ivás vagy tanulás helyett internetezik, ráadásul Napi Borzasztó Szóviccet olvas, no és ocsmány, rettenetes képviccekkel sokkolja  a nagyobbakat. Íme E képes levele, a "megoldást" legalul közöljük. 19 éves vagyok gimnazista…..
oba 2009.02.09 13:55:47
Grapefruitossy és Joey (a művüket elnézve nem csodálom hogy ilyen idétlen álnevek mögé bújtak) húzott ki abból a kínos helyzetből, hogy ugyan mit is lehet mondani az előző post mentális Mariana-árka után. Hát valami…..
oba 2009.01.22 11:36:53
oba 2009.01.29 23:49:07
@Atolla: tényleg nem érted az U -t? :)
pedig még a megoldásban is úgy van írva, hogy "Tar Zana, dzsungel U-ra"
tehát, az U betüre teszi rá a dzsungelt...
de ha már így magyarázni kell akkor nem sokat ér :D
Retyak annyira unta magát irodalomórán, hogy a kulturálisan elvárható köpőcsövezés vagy hitlerbajuszsatírozás helyett képviccelt egy szuperminimalistát. Én azt mondom, ennél az is jobb lett volna, ha testileg inzultálja a tanárt, amit fölvesz mobiltelefonnal. A…..
oba 2009.01.20 12:29:06
Tararam, megjött a postaládánkba az eddigi idők talán legbrutálisabb felvezető magyarázata. Amúgy is imádom a nyakatekert felvezetéseket, amik már jóval a "poén" elhangzása előtt taccsra teszik az áldozat idegvégződéseit, de ez a példány vagy ver szinte mindent, vagy…..
Vagy mégsem? Aki tud annál a háromnál kínzóan rosszabbat, mint amit Balázs küldött, illetve Stöki klasszikusánál letagtlózóbbat, az jelentkezzen, és mérkőzzön meg velük. Íme Balázs Golden Oldies-triója:-Mit csinál az indián, miután megszerelte a vinyóját?-Elássa a…..
Nem játék, de nagyon jól el lehet szórakozni a Powder Game-mel. Az alkalmazásban többféle anyagú részecske viselkedését lehet szimulálni. A vízrészecskék szépen elfolynak, a kőrészecskék gyorsabban esnek le, mint a porrészecskék, és így tovább. A legnagyobb móka, hogy vannak…..
well.. hát nem is tudom :D a videót az irinyibe vették fel.. aztán az irinyit idén összevonták a petrikkel.. naés én oda yártam suliba. :D akinek nem yön be a palyer az megnézheti ittis: http://www.mtv.hu/videotar/?id=13599..
na gyerünk csinájjátok utánna!!4 :DDd ..
oba 2007.09.15 13:16:59
minden elfogyott welkom!4 2007.08.25 03:31:00
hiak, gondoltam csinálok má énis ety blogot, és irogatok mindenféle yódolgot meg vicces poénos dolkokat hátha másis megnézi majd.. de lehet aztán ittlesz üresen, és havonta egy-egy link vagy kép vaty bármi.. noshát hf...
oba 2007.08.27 17:06:31