Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karringsz

10 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Yo géjz!  Most már énis visszatérek szaja és karringsz barátunk után. Noha sokat kalandoztam a sorozatok (végigdaráltam vagy 3 különbözőt) és játékok világában (le sem merem írni, hogy hány óra tiszta játékidő:D), mostanában, mégis egy való…..
karringsz 2011.04.08 12:49:26
Nos, igen. Én is néhány szóban összefoglalnám tibeti utazásom tapasztalatait. Még nem tudom tökéletesen használni a kislábujjam a vakon gépeléshez, de sok mindenre rájöttem pár hónapos magányom után, legfőképp arra, hogy a buddhista szerzetesek nem géjek.Íme egy kép, hogy…..
Visszatérés.Ahogy az utóbbi napokban folyamatosan ízlelgettük ezt a szót, úgy tűnt egyre jobb ötletnek jobb sorsra érdemes, szó nélkül félbehagyott blogunk folytatása, így nem is lehetett más választásunk, mint újra kezünkbe venni a pennát, és folytatni azt, amihez értünk.A…..
karringsz 2011.04.05 20:48:29
 A mai bejegyzés megírásának ötlete a reggeli szerkesztőségi megbeszélésen kezdődött, ahol hogy hogy nem, valamiért felmerült az, hogy az sms-ek népszerűsége már nem az igazi - és egy kis tanulás helyetti továbbgondolással azonnal ki is dolgoztam az elméletemet, amely…..
karringsz 2011.01.04 21:38:52
@szaja: De nem fogyunk ki.
Szeretném ezt a postot egy etimológiai okfejtéssel kezdeni. Nem sokan tudják, de a „géj” szót évszázadokkal ezelőtt az angol nyelv „gay” szavából vettük át, és kezdtük magyarosan először „gáj”-nak írni, majd ahogy a nemzedékek váltották…..
karringsz 2011.01.03 20:53:46
@CyBear: Köszönöm a kiigazítást, és a kommentet, ugyanakkor megkérném a következő kommentelőket, hogy ne írják meg, hogy valójában nem is száz évvel ezelőtt vettük át a szót...

Kérlek kezeld a dolgokat a helyén!

Amúgy az utolsó mondatban megfogalmazott meglátásod eléggé nemszínes/hivalkodó :):)
Tudom hogy népharag most el fog emészteni engem szörnyű bíbor lángokban, de akkor is ki kell mondani sajnos, agglomerációban lakni géj.Az agglomeráció a nagyvárosok térbeli „előrenyomulása”, maga a város, és az azt körülölelő, vele összefüggő (de…..
karringsz 2010.12.23 23:49:18
@tothcsab: ÓÓÓ, bocsáss meg! A kiigazítási kérelmet a kiigazitas@gaymail.com-ra küldheted! Puszi!
karringsz 2010.12.28 14:50:16
Karringsz I. géjségi törvényének értelmében: „Nem te találod meg a géjséget, az talál meg téged!” Ennek szellemében tegnap sikerült belefutnom egy olyan ordító géjségbe, ami postért kiált! Múlt este békésen sétálok a Móricz-on és át akartam menni a zebrán,…..
Először is szeretnék tartani egy kis fogalmi tisztázást. A szemetes nem egyenlő a kukással. A kukás az az ember, aki guberál, átnézi a szemetet, és ott vadászik a közönséges ember által fel nem ismerhető kincsek után. A szemetes az az epic arc, aki a narancssárga ultra menő…..
karringsz 2010.12.21 16:06:47
@n0b4d11: Epic komment! :)
Mace Winduról a közhiedelem hibásan tartja azt, hogy az Univerzum egyetlen fekája, hiszen Lando Calrissian is szerecsen. Az, viszont valóban állítható, hogy az egyetlen feka jedi. Na most, az, ha valaki feka, az már alapból egy nagy lépés a NEM GÉJség irányába, azonban ha ehhez még…..
Mindenki, aki a budapesti dzsungelben tengeti életét, naponta találkozik BKV-ellenőrökkel, és nem tud úgy elmúlni nap, hogy ne látnánk, hogy valakit elkap egy ilyen Ranger! Értem én, hogy ezek az ellenőrök általában tahók, de érezzük azt, hogy őket mindenki utálja. Akinek van…..
Napjaink retró hullámával együtt, újra szárnyalásba kezdett a Tisza Cipő is. Az 1942-ben Martfűn alapított gyár hátterében a Cikta Rt. nevű vállalat állt. A gyár nem sokáig bírta, 1949-ben államosították, és így kapta a Tisza Cipőgyár Nemzeti Vállalat nevet. Ezzel a…..
 Mivel minden magára valamit is adó ember látta a „300” című filmet, fel sem merül bennem, hogy valaki ne értené a címet. A film az ókori görög történelem egyik legjelentősebb csatáját dolgozza fel. A spártaiak legendás bátorsága, és bajtársaik tisztelete…..
Nincs olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné a Túró Rudi-t. Mindenki ismeri, és én még nem találkoztam olyan emberrel, aki azt mondta volna, hogy utálja. Ezután nem lesz nehéz bizonyítani a cím helytállóságát, viszont úgy érzem, hogy szánnunk kell néhány sort eme…..
 Kedves barátom, Szaja épp a minap adott adminjogot a bloghoz, így az utóbbi napokban nyitottabb szemmel járok a világban, jegyezve a géj dolgokat. Egy ilyen rögtön mellbe is kapott pár napja, amikor békésen játszogattam otthon. Bizonyára mindnyájan játszottatok, de minimum…..
A Corvinus emlékezetessé teszi az idei gólyabálszezont annyi szent. Az évi rendes öltönyös-kisestélyis nagyesemény főfellépője nem kisebb név, mint az elmúlt évek egyik legnépszerűbb angol energiabombája, a Hadouken. A még mindig pofátlanul fiatal angol srácok még 2006 végén…..