Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgh1

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tekintsd ezt persze pletykának, mert nem fogok sem interjút csinálni, sem bizonyítékokat szolgáltatni, de megvolt az első konkrét eset, amit hallottam. Ezer éve megy a kamuötvenes divat, a röhejes költségek miatt az utóbbi tíz évben szinte alig hoznak be olyan 125-ös robogót,…..
hgh1 2012.05.06 22:37:27
@MaCS_70:
"Az S51-es Simsonról már a nyolcvanas években is olyannyira tudta mindenki, hogy a végsebessége miatt rendszámköteles lenne, hogy a legtöbb helyen azon vizsgáztattak A-ra."

Az S51-es (S50-es) Simsonról már a nyolcvanas (hetvenes) években is olyannyira tudta mindenki, hogy kétféle verzióban került hazánkban forgalomba. A kisebb teljesítményű és végsebességű (N-el jelölt volt a smk, a nagyobb teljesítményű (B) pedig a rendszám köteles, a B egyébként nem csak teljesítményben különbözött az N-től, hanem sok egyéb apróságban is (pl. szín, index, stb.)
sorok között Az IMF alkonya 2012.04.22 12:58:00
Az IMF führer Christine Lagarde elégedetten nyugtázta, hogy összejött a nagy feltőkésítési akció, sikerült összetarhálni azt a 430 milliárd dollárt amit Európa megmentéséhez tartanak szükségesnek. Gyűlnek az ígéretek, és a felajánlások a páncélszekrényben. Európát nem…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
Stiller Ákos, a HVG fotósa végigkísérte Néző Ferenc tanyagondok egy napját, remek fotókat készített. A tanyagondnok 17 tanyát jár be nap mint nap, már több mint 20 éve és segít az ott lakó embereknek.A béketelepi általános iskolában is készített pár fotót. Békatelep…..
Publius A kis Lomnici és az IMF 2012.02.02 11:51:00
A szerdán megjelent Helyi Témában találkoztam ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász és egytemi oktató címlapon szereplő cikkével. Mindenképpen foglalkozni kell egy ilyen cikkel, hiszen elég sokan olvassák az ingyenes újságot. Már az írás címe is igen érdekes, mely szerint…..
hgh1 2012.02.02 14:03:29
@notib: De miért olyan nagy baj, hogy nem fizet adót, hiszen már kedves szeretve tisztelt vezetőnk is megmondta, hogy az IMF a MI(!!!) bankunk, csak nem fogjuk saját magunkat megadóztatni, vagy bíróságra citálni.
Egyébként meg tényleg nem ártana néhány dolgot elolvasni, pl. IMF alapokmányt, pl. hogy mi a szervezet célja, feladata és tevékenysége.
Azért elég vicces lenne, ha az IMF (ami az alapvető feladata) gazdasági segítséget nyújt egy országnak, és ezután segítség után még vámot, adót és egyebeket is kelenne fizetnie.
Egyébként meg számtalan magyar és nemzetközi szervezet sem fizet adót, vámot stb. (pl. egyházak, közhasznú szervezetek), és egyes tevékenységüket nem vizsgálhatja, sem a magyar hatóság, sem a bíróság. Meg különben is, nem kötelező az IMF tagjának lenni sőt még segíséget sem kötelező kérni tőlük, és akkor "kiváltságokat" sem kell neki biztosítani, és a feltételeiket sem kell teljesíteni. De hát ehhez legalább egy minimális közgazdasági ismerettel rendelkező ország vezetés kellene.
hgh1 2012.02.02 16:12:31
@efhábé: Természetesen az angol névnek egyik eleme sem, csak a magyar (és még néhány egyéb nyelv) általános hétköznapi használatában szerepel a bank szó, mint ahogy még a szeretve tisztelt vezetőnk is mondta, hogy az "IMF a mi BANKUNK".
Pénteken immár másodszor újra  felszentelték az önkormányzat épületét. Főleg az első emeleten lóbálták a füstölőt nagy vehemenciával, amit meg is értek. (én is csak fokhagymával a hónom alatt merészkedem arrafelé: )Maga Harrach Péter a leváltott frakcióvezető…..
hgh1 2012.01.24 19:54:21
@honeste vivere: Igen, és van ahol a Korán a törvényköny, és aki megszegi azt kivégzik. És van ahol a tolvajoknak levágják a kezét. Mondjuk ez utóbbit nem ártana nálunk sem bevezetni, nagyon érdekes látvány lenne, amint az összes fideszes képviselő és kormány (és önkormányzat) tag lábbal nyomogatná a szavazógombot.
hgh1 2012.01.25 15:30:41
@hgh1: És mielőtt valaki megvádolna részlehajlással, lábbal nyomogatás az MSZP-re és a többi pátra is vonatkozik, tisztelet a kivételnek.
Az eredeti: A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le: USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája? Magyar…..
hgh1 2012.01.24 20:18:47
@zsvadász: Lehet, hogy nem ártana néhány valódi történelemkönyvet is elolvasni, nem csak azt sok baromságot, amit a hozzád hasonlók hordanak össze a wikipedián.
ui. és ne próbálj meg arra hivatkozni, hogy Kun Béla, a Habsburgok vagy Koppány vezér mennyit ártott az országnak, mert ez egyáltalán nem menti fel Hortyt. Mint ahogy, nem jelent felmentést az országot teljesen tönkretevő fideszes csűrhének sem, hogy mennyit loptt Gyurcsány és az MSZP.
hgh1 2012.01.25 10:25:16
@zsvadász: Bocs, azt hittem értelmes ember vagy, akivel lehet vitatkozni. Komoly komplexusod lehet, ha abban éled ki magad, hogy ismeretleneknek nevébe magyarázol bele mindenfélét, amiért gyülölni lehet őket, ez már ovodáskorban sem igazán menő.
hgh1 2012.01.25 10:28:32
@zsvadász: Bocs, azt hittem értelmes ember vagy, akivel lehet vitatkozni. Komoly komplexusod lehet, ha abban éled ki magad, hogy ismeretleneknek nevébe magyarázol bele mindenfélét, amiért gyülölni lehet őket, ez már ovodáskorban sem igazán menő.
A Nagytestvér hírszerkesztői szorgalmasan dolgoznak, a január 2-i tüntetésről tudósítva például csak olyan képeket adtak, ahol az ötvenezres tömeg csak pár pár lézengőnek látszik. Az Abszurdisztáni hírszerkesztés már paródiákat is ihletett.A csúcspont Schiffer András…..
hgh1 2012.01.17 15:31:40
@honeste vivere: Ez már a pofátlanság legteteje, amikor az ügyészség és bíróság élére kinevezett pártkatonák, azonnal megakadályozzák, hogy bármely fontos fityeszes ellem büntetőeljárás indulhasson, vagy elítéljék, akkor arra hivatkozni, hogy semmilyen ítélet nincs.
Snake Schmitt Pálgium 2012.01.12 05:26:00
Viktor! Tudom hogy, elfoklalt vagy, tudom hogy, van valamijen baly a kölcségekkel és brüsszellel meg americával, nem is, akarlak fárasztani, de a kéccségbeesés ragattatot velem bilentyüt mert, azér ez most tulépett egy határon az, ami most történt. Hogy gunyolnak eggyésmás miatt…..
hgh1 2012.01.12 17:09:30
@igényes: Lehet, hogy azért nyilatkozott úgy, hogy soha nem tér vissza a rendörséghez, mert kirugták, mivel az egyik kollégája lábába lőtt. És nem gondolta volna, hogy ilyen előzmények után visszaveszik.
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
  Leminősítette Magyarországot a Moody's. Durván hangzik, igaz? Hogy még egy lapáttal rá is tegyen a félelemkórus, azt is hangsúlyozzák, hogy alig kerültük csak el a bóvli kategóriát. Amikor államkötvényeinkkel már csak gyerekeink játszhatnak, ők is szigorú szigorú…..
Attól tartok, csak néhány vonatbarát és/vagy környezetvédő önbeteljesítőnek szánt jóslata az a több helyen napvilágot látott "titkos", "belső" információ, miszerint hamarosan újra szállítana vasúton a Magyar Posta. Sajnos. Holott az emisszió…..