Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hst1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt két év, ismét megpróbáljuk az Indexen kicsit felmérni a magyar gémer szcénát. Aki ezt olvassa, kattintson át, és töltse ki, legyen szíves, a kérdőívet, csak pár klikkolás. Cserébe az eredmény remek gyúanyagot fog majd szolgáltatni a későbbi pc vs. konzol háborúkhoz.…..
  Poznanban, a horvát – ír meccs előtt, alatt és után két horvát szurkolónő közterületen gusztustalankodott. A nyílt utcán, majd a stadionban is csöcst villantott a korábbi kormánypárt, a kereszténydemokrata HDZ (Hrvatska Demokratska Zajednica - Horvát Demokratikus…..
Mivel már többen érdeklődtek, ezúton is szeretném megerősíteni, hogy jövő csütörtökön, azaz április 21-én lesz sörözés, ismét a H.A.C.K-ben (Fogasház, VII. ker, Akácfa utca 51.). Kezdés várhatóan 18:00-körül, de pontosabb infókkal még jelentkezem aznap.Apropó, ahogy…..
BuheraBlog Hírek, ömlesztve 2011.02.25 23:09:00
Az utóbbi napokban kicsit elhanyagoltam a hírolvasómat, pedig történtek érdekes dolgok. Szerencsére ezek egy részét mások már megírták, én csak néhány kiegészítést fűznék az ő közleményeikhez: trey@HUP: Mondhatnák, hogy olyan, mint amikor valakit agyonvernek a saját…..
Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy április 21-én újra lesz sörözés, amin tiszteletét teszi barátaival LockpickerSrác, aki egy nagyon ígéretesnek tűnő workshoppal igyekeszik majd rabul ejteni a figyelmünket (is). A helyszín ismét a HACK lesz, az időpont pedig…..
hst1 2011.02.22 18:44:19
@buherator: Remek, mert valamelyik posztodban írtál magyarok világuralmáról a wechall-en, meg ilyesmi, itt az ideje. :)

De, hogy a poszthoz is hozzászóljak. A lockpickereket (van ilyen szó?) kérdezném, hogy valami "hogyan tanuljak meg pickelni 24 óra alatt" jellegű bemutatóra is lehet számítani? Érdekesnek tűnik ez a dolog, kacérkodok egy ideje vele, de tök egyedül eddig nem vágtam bele, így viszont lehetne egy kis alapom.
hst1 2011.02.24 00:02:18
@lockpickersrac: na ez így remekül hangzik. Félreértelmeztem a dolgot, én azt hittem, hogy itt lesz egy kis háziverseny, meg egy bemutató, amit nagyjából a hozzáértők tudnak majd értékelni. De, ha lehet próbálgatni is, akkor mindenképpen érdekel. Bár április 21 még elég messze van.
Lezárult a következő sörözés (szendvicsezés :) időpontjával kapcsolatos szavazás, az összejövetelt december 18-án tartjuk, várhatóan délutántól a HACK-ben. További részletek decemberben...
Ismét rendhagyó BuheraSörözés leszervezésébe vágjuk a fejszénket: ezúttal a szokásos dínomdánom helyett egy igazi konstruktív találkozó összehozásában kérném a segítségeteket. A cél, hogy a 31 "hacker challenge" oldal eredményeit összesítő WeChall.net-en egy…..