Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szali86

9 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számítógépes játékok 6  NFS vagy TDU? *folytatás Idén újra elkezdtem játszani az NFS Carbon-nal és a Most Wanted-del. Előbb a Carbon-nal kezdtem. Meglepődtem, hogy mekkora különbség van a két játék grafikája között. Amikor megjelent ez a két játék fel sem…..
Számítógépes játékok 5 Duke Nukem 3D Atomic Edition HD vs. Duke Nukem Forever Mielőtt megjelent volna a Duke Nukem Forever, gondoltam felelevenítem emlékeimet, és játszom a Duke Nukem HD-val, ami a 3D Atomic Edition HD-sített változata. A Serious Sam HD-hoz képest gyengébb,…..
 S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl    A játék, amire legtöbbet vártam. Így is jellemezhetném. 2001-ben bejelentette a GSC ezt a játékot, de akkor még más néven. 2002-ben olvastam viszont, hogy átnevezték Stalker: Oblivion Lost-ra. Ekkor már tudni lehetett, hogy…..
Számítógépes játékok 3: Harry Potter Games 1-7-ig Karácsony után elfogott a nosztalgia láz. Eszembe jutott, hogy mennyire jókat játszottam a 2001 karácsonya körül megjelent Harry Potter 1-el. Meg sokat filóztam mostanában azon, hogy mi lenne,ha végigjátszanám az összes…..
  5 éves voltam, mikor az első PC-t megvették a szüleim. Egyből beleszerettem az első játékaimba: Karateka, Prince of Persia, Wolfenstein 3D,  Barbarian...stb. Ezek közül többet is feldolgoztak már a mai kor követelményeihez híven, és örülnék, ha folytatódna ez a…..
Szali86 2011.01.17 18:33:04
@zali86:
Szia!

A Prince és a Wolf akkoriban mainstream játékok voltak. Nem mondom, hogy mindenkinek megvolt és azzal játszott, de azt vettem észre, hogy voltak bizonyos irányzatok, mint ezek is. Voltak, akiknek megvolt a Doom, Wolfenstein, Prince, Karateka, meg pár autós játék, mint a Test Drive, de ugyanakkor másoknak meg mondjuk szöveges RPG-je meg pár érdekes ugrálós platform játék volt meg, mint a Fox. Szóval olyan volt, mintha minden városban, minden kisebb gamer közösségben más játékok terjedtek volna el, és egyesek nem is hallottak évekig a más "közösségek" által játszott game-ekről. Én legalább is így láttam ezt.
A GTA-ról az a véleményem, hogy a világ egyik legjobb játéksorozata. Mindig az épp aktuális rész vitte a pálmát. Megvolt bennük minden, ami a egy jó játékhoz kell. A 4-et is imádtam. Gyönyörű a grafikája és kiváló a fizikája, mindazonáltal remek a játékmenet, a fedezékharccal...Jók a poénok és kiváló a történet is. Kicsit rövid lett. 5 nap alatt végigtoltam a fő küldiket elsőre. (32 óra tiszta játékidő) Sajnos kimaradtak belőle a San Andreas-ból ismert játékelemek, az elhízás, kondizás, az a sok minijáték és a terep is kisebb, mint a nagy elődé. Ha jobban meggondolom jó ez így, ugyanis a most készülő folytatásba valószínűleg már lesz értelme többet beletenni, meg a mostani konzolok szűkös erőforrása miatt is lett ilyen kicsi a város.

Szali86
Számítógépes játékokról folyt. köv itt:  Serious Sam HD: The First Encounter, The Second Encounter   Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy az egyik kedvenc FPS-emből folytatás és 3 remake is készül. Az első rész alcíme a First Encounter. Ez a rész…..
Elég gyakran járok benzinkutakra tankolni, kocsit mosni, vagy filmet, újságot venni, esetleg elfogyasztani egy kávét egy péksüteménnyel. Mivel sokat utazom, gyakran előfordul, hogy megállok valamelyik töltőállomásnál; legsűrűbben MOL, OMW, Shell kutaknál. Nem rég történt…..
Filmek Szali86 Filmek Szali86 2010.12.29 22:00:00
Mindig is nagy film rajongó voltam. Szeretek moziba járni. Volt olyan nyaram, amikor majdnem minden valamire való alkotást megnéztem moziban, tehát kb. 20 filmet pipálhattam ki azon a nyáron. Úgy gondoltam, hogy leírom a véleményemet,de csak a…..
Számítógépes játékokról folyt. köv itt:  Serious Sam HD: The First Encounter, The Second Encounter   Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy az egyik kedvenc FPS-emből folytatás és 3 remake is készül. Az első rész alcíme a First Encounter. Ez a rész…..