Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jo-ti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Orbán a Jani 2014.04.30 21:32:39
      Egy Orbán Viktor nevű szotyolaköpködő sudribunkó levelet írt a kilencvenegy éves Dávid Katalinnak, a magyar művészettörténet doyenjének, és elemezte neki egy kicsit a megszállási emlékművet.  Elmagyarázta neki, hogy mi az emlékmű egyetlen lehetséges értelmezési…..
jo-ti 2014.05.01 10:36:43
@aritus: "Most 45%-ot kaptak…"
A 45%, ami tkp. a szavazásra jogosultak bő negyede (26,5%), valójában sokkal több.
Mert ők kapták azok szavazatát is, akik nem szavaztak és azokét is, akik a Jobbikra vagy az LMP-re, vagy a tizennyolc közül valamelyik noname pártra szavaztak.
A megbuherált szavazási törvény alapján ez bőven elég volt a kétharmadhoz.
jo-ti 2014.05.01 10:47:49
@vakapad: „a magyar holokauszt nem történik meg, ha nincs német megszállás”

Orbán Viktor pedig nem történik meg, ha nincs a sok elkábított (meghülyített) és megvásárolt valamint egzisztenciálisan megfélemlített választó.
Örök érvényű a mondás:
Éljen [az aktuális diktátor neve], népünk bölcs vezére!
Ahhoz képest, hogy jókora szoborról van szó, teljesen elkerülte a figyelmemet a tavaszi nagy bejelentéshullám, szóval csak akkor szembesültem a hírrel, amikor Sadia átküldte a projekthonlap linkjét. Hogy hogyan áll az építése nem tudom, de képek tanulsága szerint javában zajlik…..
Néhány perce az alábbi levelet küldtem el választókerületem országgyűlési képviselőjének, aki történetesen a polgármesterünk is. Tisztelt Pokorni képviselő úr! Kedves Zoltán! Legutoljára az alaptörvény elfogadása előtt fordultam Önhöz, számos ok miatt kérve, hogy…..
Sipos Péter blogja Testületileg 2011.05.01 17:12:00
Csütörtökön képviselő-testületi ülést tartott a hegyvidéki önkormányzat. Bár sok napirend volt, ezek közül csak néhány igazán fajsúlyos. Csak az ellenzéki hozzászólások miatt tartott majdnem három órán át. Először zárt ülés keretében utasítottuk el egy…..
Húsz év után megválok az SZDSZ-től: máshol folytatom a politikát. A teljes írás a galamus.hu-n olvasható: www.galamus.hu/index.php..
jo-ti 2010.12.13 13:20:22
@Charta-klubvezető: Lehet, hogy félreérthető vagyok? Vagy én értettem félre a Galamusban írtakat? Utóbbit nem nagyon hiszem!<br>Ugyanis a Koalíció platformban lévők csaknem háromnegyede nem tagja az MSZP-nek. Az MSZP jelenleg nem az a liberális szemléletű baloldali párt, amilyennek Gyurcsány Ferenc szeretné, és amit egy liberális párt egykori tagjaként valaki magáénak vallhat. És Molnár Kati ennek a pártnak lett tagja. A platformbeli, akár fokozottabb aktivitásnak sem hinném, hogy feltétele a párttagság.<br>A kommentemben csupán erre szerettem volna utalni.