Regisztráció Blogot indítok
Adatok
michifu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyes amerikaiak bigott prüdériája nem ismer határokat, ezt eddig is tudtuk, egy-egy kivillanó mellbimbó vagy oldalról látható mell miatt akartak már keresztre feszíteni nem egy sorozatot vagy magazint, de a Maxim nevű férfimagazin (kb. CKM szint) legutóbbi címlapja miatt…..
michifu 2011.01.13 11:51:03
Olyan egyszerűnek tűnik. Tik-tak, mennek a másodpercek, aztán amikor a dátum megegyezik azzal, amit előre beállítottunk, szól a dallam, ébresztő. Ha a telefonos óraalkalmazásban bennfelejtett bugok számát nézzük, az Apple mindenképpen éremesélyes.Most már harmadik napja…..
Vasárnap reggel még félálomban olvasgattam az Appleblog posztjait, az elmúlt napokban alig ültem gép előtt, főleg Ádám tolta a kontentet, és nem akartam lemaradni semmiről. Ekkor vettem észre azt a hírt, ami az ünnepek előtti leárazásokról szólt: amikor megtudtam, hogy 5-6-7-8…..
michifu 2010.12.20 12:22:10
@eloszto:

friss ipon-tulajdonosként én is a múlt héten szembesültem először ezzel a "problémával", nekem a CIB zárolt + 5 kilót. Írtam is az Apple supportnak, íme a válasz:

"I find that you have been charged only once for the application. However, the extra charge is pre authorization request.

On 12/14/2010, the iTunes Store submitted an authorization request to your credit card company in the amount of €1.89. After your credit card was verified, the iTunes Store charged €1.59 to your credit card for your purchase.

Please note that like many stores, the iTunes Store submits these authorization requests to credit card companies to verify that an account has sufficient credit to cover the amount of the sale. This is a temporary authorization hold, not an actual charge, and the credit card company should remove it in 24 to 48 hours."

nekem a CIB azt mondta, hogy az Apple-en múlik, mikor oldja fel a zárolást. A CIB szerint ez ált. két héten belül szokott megtörténni, de állítólag bármeddig "ülhetnek rajta".
Színházra fókuszálunk általában, de ezt a labdát le kell csapni. Pörzse Sándor tegnap délután agresszív parlamenti performansz során követelte Alföldi Róbert fejét, s ha már színházról beszél képviselőnk, nézzük csak itt az Index pár perces videóját...