Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HZV

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
HZV 2010.10.22 10:27:25
@Sátán meg a Jocó:
ez pontosan így van. Általában ahol nem köszönnek előre, ott távozáskor sem szoktam.

Viszont a bankkártyás fizetésre kitérnék egy kicsit, egy jó évvel ezelőtt összesen 3 dolgot vettem az interszarban, és a mögöttem álló erős 40-es hölgy hangot is adott a dolognak, miszerint merészeltem 3 egységet fizetni bankkártyával. Igazából megkérdeztem volna tőle, hogy mennyivel nő a várakozás ideje a fizetéskor, ha 3 egységet veszek, vagy berámolom az egész pultot. Miért kell összefüggésnek lennie a vásárolt termék mennyiségének és a fizetés módjának?
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
HZV 2010.10.01 11:56:26
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. közvetlenül a választások második fordulója előtt írt ki ki pályázatot a budai várhegy városfejlesztési és építészeti koncepciójának elkészítésére. A tömör feladatleírás nem felesleges egyszerűsítés, a pályázóknak valóban a…..
HZV 2010.07.20 10:40:31
@~dá~:

Nincs sajnos, egyrészt késésben voltam, valamint a meglepettségtől nem jutott eszembe, csak később, a neten sehol nincs róla "hír", gondolom, mire hazafele megyek, már leszedik. Esetleg, aki a közelben van, megnézhetné.
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..