Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tizen7

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhét napi1 - Chopin 2011.01.16 17:17:00
A pleyel-hangzással folytatva a tegnapi kalandozást… Zeneértők állítják, hogy a dallamok másképp szólnak Pleyelen. Hangzásuk kevésbé éles, kevésbé öblös, hamarabb csillapodik egy-egy hanghullám, ezért gyorsabb dallamoknál is jobban érvényesül egy-egy különálló…..
tizen7 2011.06.27 11:37:59
@hammerflügel:
Köszönjük szépen a szakértő hozzászólást! Valóban nem sportszerű az összehasonlítás, de a bejegyzés valódi célja az volt, hogy megmutassuk, hogy a Chopin által szeretett zongora, (amely fejlesztésében is részt vett) mennyiben más, mint a mai versenyzongorák.
 Találtam - pontosabban küldtek nekem - egy ötletes kis képet. Általában nem szeretem a vicces-leveleket de ezúttal annyira ide illik, hogy kiteszem. Hadd gyönyörködjön benne minden angolul tudó kedves olvasó:    ..
Poór Viktor Somával, a PTE-ÁOK Igazságügyi Intézetének biológusával beszélgetek, akinek Stripped Science címmel jelennek meg hétről hétre képregény csíkjai a Nature tudományos folyóirathoz tartozó blogfelületen. Inspirációja a tudomány, figurái szeretnivalóak, nemzetközi…..
Tizenhét Revans 2010.11.17 18:43:00
Michael Fay éppen az utcán parkoló sötétszürke kocsiját bámulta irodája ablakából, mikor hosszan, halkan kopogtatni kezdtek a szobája ajtaján. A titkárnő nem jelezte, hogy valaki bejelentkezett volna hozzá. Lisa sem szokott, a felesége - igaz, az utóbbi időben egyáltalán nem is…..
tizen7 2010.11.19 12:02:30