Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frontop

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt évben először lett több mint 1 GW teljesítmény feletti hidrogén üzemanyagcella kapacitás üzembe véve egy éven belül, írja a FuelCellWorks. A Fuel Cell Industry Review 2019 szerint, amelyet az energia szaktanácsadó cég E4tech adott ki, a 2018-as évhez képest 40%-kal több, nagyjából 1,1 GW teljes…..
A lakossági energia tárolást összekapcsoló hálózatok valóságos megoldást jelenthetnek a jelenlegi elektromos elosztási rendszer előtt álló gondok megoldására. A lakossági energiatárolás egyre nyereségesebbé válik az Amerika Egyesült Államok területén, írja a McKinsey. Forrás: McKinsey A falra…..
frontop 2019.12.03 17:17:54
@térgépész: aztan ezt a sok okossagot hol tanultad ? Ilyenek miatt szivunk nap mint nap mi akkumulatorosok
Fotó: NASA Sosem tudni, milyen kincseket lel az ember egy kiárusításon - sokszorosan érvényes ez az Apollo 11 eredeti felvételeire, melyet a Holdra szállásról egy külső kamera rögzített. A NASA egykori gyakornoka gyakorlatilag gombokért jutott az értékes relikviához 43 évvel ezelőtt...
frontop 2019.07.26 15:44:40
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Miután személyesen, emailben megkerestek egy konkrét állásajánlattal, idén márciusban felvettek a világ egyik vezető telekommunikációs vállalatához, a British Telecomhoz 3 műszakos, két idegennyelvet igénylő munkakörre. Én nem sokkal az előtt…..
frontop 2011.06.01 19:19:26
@Borcsika: így igaz,a többnyelvűségi követelmény sem ritka, főleg ha idegen országokat támogatnak.a tréning anyagok is általában vagy angol vagy német nyelvűek.magyarországon olasz vagy francia call center nem jellemző
Röpke 800 milliárd Ft elköltéséről döntött ma a kormány. Ez igen. Tudunk élni. 500 milliárd a MOL-nak, 300 milliárd a MÁV-nak, ez a GDP-nek közel 2,9%-a, de mi az nekünk. Ugyan ebből az összegből jelentősen lehetett volna csökkenteni az államadóságot, ennek a pénznek a…..
frontop 2011.05.25 17:28:19
@Sem Mihály: nagy fasznak adsz te is enni...szerinted Mohácson is 27000 idóta volt,meg Kőszegen,Egerben,stb
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! A főnököm, aki egy 50 év körüli hárpia lassan kezd az agyamra menni. Számtalan idegesítő tulajdonsága közül az egyik leginkább kibírhatatlan, hogy állandó jelleggel azt állítja, hogy ő mondott nekem valamit, csak én nem emlékszem rá. Ez…..
frontop 2011.05.12 10:55:36
@fehéregér: biztos vagy benne ,hogy minden a posztban leírtak szerint van?megtanultam az évek során, hogy általában mindenki csak fél igazságokat mond el,saját érdekeinek megfelelően.vagy House szerint :mindenki hazudik
frontop 2011.05.12 10:58:42
@helenésafiúk: az embereket nem én választottam ki,én csak megörököltem őket.sem az időt nem én szabtam meg.egyetlen probléma volt csak,az én fönököm hozzáállása,de neki büfés diplomája van egy műszaki munkahelyen
frontop 2011.05.12 11:00:48
@helenésafiúk: ja,és nem az volt a probléma ,hogy nem lehet időre elvégezni a feladatot-az időhatár nagyon flexibilis volt.ők meg sem probálták a feladatot elvégezni :-)
Kedves Szerkesztők, kedves Olvasók!   25 éves lány vagyok, érettségi óta dolgozom. Főként call centeres munkakörökben tevékenykedtem idáig, voltam piackutató, ültem ügyfélszolgálatokon, de a legtöbb időt telesales-szel, azaz telefonos értékesítéssel töltöttem. A…..
frontop 2011.03.20 18:29:48
@max val birca man: neked aztán kimosták az agyad rendesen.kiváncsi lennék rád mikor a vonal másik végén vagy és egy hozzád hasonló vesz kezelésbe
frontop 2011.03.20 18:48:25
@Vigyorka / Mázsóm a ketjecben / Göbszikéé: tökéletesen egyetértek
@max val birca man: ugyan furcsállom ,hogy csoportvezetőként a COPC tréningen vagy nem vettél részt,vagy hiába voltál ott, ugyanis ez az első tréning amire egy csoportvezetőt minden valamirevaló cc elküld.hadd ne taglaljam mit érint ez a 3-5 napos kiképzés,de ha mindenki betartja egy cc tud kellemes hely lenni olyanok számára akiknek az előremenetel nem fontos.jelen esetben a csoportvezetőknek fogalmuk sem volt arról, hogy kellene kezelni az esetet.valszeg a cél a kirugás volt
frontop 2011.03.21 20:15:47
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): látszik hogy darwinista- a majomtól származik, agresszív gorilla beütéssel
A GAZ-69 es annak ARO-s mutációja a világ egyik legszebb autója. Markáns forma, férfias arányok, dögös kontúr és kiváló terepképesség – talán nincs is olyan falu az egykori szovjetbarát országokban, ahol ne találkozhatnánk eggyel. Futnak rendszámosak a forgalomban,…..
Én egy 28 éves nő vagyok és az a helyzet, hogy én sem találok munkát már 3 éve.Nekem van egy érettségim van egy lakberendező és lakberendezési cikk eladó bizonyítványom és nagyképűség nélkül mondom de jó virágkötő is vagyok.Én sajnos csak az alkotáshoz értek.Szeretek…..
frontop 2011.03.11 10:51:01
@Büszke_troll: részemről akár visítva is hányhatsz, a helyzet az, hogy nálam megszünt az elvándorlás, és a mutatók is kb 35% nöttek röpke 1-1,5 év alatt.Az előző vezető alatt két-három havonta lecserélődött a társaság harmada.Mióta váltottam,hat hónapja, a jelenség megismétlődött,az anyacég rövidesen bezárja az itteni kirendeltséget,45 ember utcára kerül.Miért váltottam? Mert igazi multiseggnyaló zsebdiktátor fönököm volt,akit bölcsész(tolmács) létére kineveztek egy komplex,műszaki ismereteket nagyon is igénylő vezetői állásra.Amúgy fingja se volt és nincs mai napig a műszaki oldalról,de legalább táblázat gyártásban és sajtképek készítésében sincs a toppon.Miért van ott?Hát... nem olyan erős mint Schwarzenegger,nem olyan okos mint Einstein, nem olyan szép mint Pitt, de úgy tud nyalni mint Lassie
frontop 2011.03.11 10:58:01
@Metamorfi: némi igazság van benne,16 évesen Suber Rifle farmert akartam.Szüleimnek nem volt anyagi lehetősége,egy hónapig zsákoltam egy vegyiüzemben.Egyetemistaként kétkezi munkás voltam,ma is csak jó emlékeim vannak róla,mai napig tudom hasznosítani.DE!nem vagyunk egyformák,és vedd figyelembe, hogy a három évvel ezelőtti munkaerőpiaci helyzet egészen másképp festett.
frontop 2011.03.11 11:28:58
@Ayesha: @nyíregyházi betti: valójában nem is olyan nehéz így vezetni.Nem kell többet elvárni mint amire te is képes vagy, de te példát kell tudj mutatni.Légy mindig első a kötelességteljesítésben, soha ne mond azt, hogy majd megteszem, hanem mindig tudd azt mondani, hogy már megtettem.Ha kérsz adjál is.Tudd azt, hogy nem mindenki egyforma és ezekszerint oszd ki a munkát.Légy konzekvens.Légy szigorú de nem tiránus.És főleg ne felejtsd el, hogy honnan indultál el.Legszebb példa a Római Köztársaság konzuljait védő/kísérő lictorok által hordott vesszőnyaláb/fejsze kombó
Sziasztok.   Farkas Nikolett vagyok 20 éves. Tavaly 7.14-én kezdtem el dolgozni középsaruzói munkakörben a jelenlegi munkahelyemen. Decemberig minden rendben volt amikor is átkerültem másik szakba. (Tudni kell a középsaruzásról, hogy ez egy présgép amelynél egy lehetetlenül…..
frontop 2011.03.09 14:53:42
@Büszke_troll: bár már így lenne
frontop 2011.03.09 15:02:31
@Büszke_troll: tudom, van tapasztalatom :-)
frontop 2011.03.09 15:12:35
@metal: állj be fiam Te is a sorba,mindennek az oka persze a magyar ember trehánysága.Amúgy fizetnek ezekért a marhaságokért?Két dolog van a világon ami mindenhol jelen van : a hidrogén és a hülyeség.Te is egy ékes példája vagy ennek az axiómának.
Tisztelt Cím! A múlt héten kapott a főnökünk a központunktól egy olyan levelet, melyben a vezető kéri, hogy a dolgozókkal töltessen ki egy kérdőívet. Mindannyian meg voltunk lepődve és fel voltunk háborodva! Kérem, szíveskedjen segíteni abban, hogy helyesen gondoljuk-e, hogy…..
frontop 2011.03.02 20:24:42
@Xezs: elég sok amerikai cégnél ez egy bevett eljárás,főleg azoknál amelyek valamilyen szinten a nemzetvédelemben szerepet játszanak-fegyvergyártás,haditechnika,beleértve a szoftwaret is,stb.Ilyenek a GE,Diebold,stb
22 éve már ugyanazon a helyen dolgozok. Több főnököm is volt, mindegyikkel jó volt a kapcsolatom. Most viszont szívesen elmennék másik munkahelyre, mert 3 éve kaptam egy szar főnököt. A munka, a kollégák, a fizetés alapjába véve elfogadható, de a főnök, az semmihez nem ért,…..
frontop 2011.03.02 20:11:20
@Xezs: 100% egyetértek.A legnagyobb szájuk általában a legtrehányabbaknak van,ők azok akik mindenről tudni akarnak,és megsértődnek, ha finoman vagy durván a tudtukre hozod, hogy semmi közük hozzá.A legrosszabb ami még hozzáadódhat az egy hozzánemértő felsővezető,akinek-bocsánatot kérek azoktól akikre ez nem húzható rá-van egy bölcsész diplomája műszaki végzettséget megkövetelő pozícióban,és akinek ez a legmagasabb elérhető pozíció.Ő mindig mindent jobban tud,bár semmihez sem ért.
  Íme, a titkos Kairó-Budapest (tükör)tengely, amit eddig elhallgattak előlünk a tudjukkik! Kairó tükrözése után világosan kirajzolódik Buda és Pest, a belváros, a Duna vonala, az M0, a kivezető autópályák. Angyalföld felel Csepelnek, Vecsés Biatorbágynak, Csömör…..
Az alábbi levél jogvégzetteknek és a jogszabályt ismerőknek kicsit megmosolyogtató lehet, de a segítőkész válaszokat minden bizonnyal örömmel venné a levélíró.Élettársammal két gyermekünk van. Kapcsolatunk végét járja. Nagyobbik fiúnk áprilisban lesz 5 éves, a kicsi…..
frontop 2010.12.08 17:41:43
@Pilotax: tökéletesen egyetértek@zsg?:
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
frontop 2010.12.08 11:54:20
@adambacsi: ez 100% így igaz.Végre egy írás ami maga a valóság,tökéletesen egyetértek vele.4 éve elegem lett az időpont egyeztetésre,kerékcserére.Csak télivel járok.És idegrohamot kapok mikor két csepp esőtől beáll a város,a 10-es amúgy is dugós,a rádióból meg minden okos azt óbégatja:vigyázzanak, az útak nedvesek, csúszósak
frontop 2010.12.08 11:58:20
@dik_: autótípusa válogatja,a volt Omegám ilyen volt.A mostani angol gyártmány-mindkét típus-leszarja
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
frontop 2010.11.23 13:26:31
@Ati232: amúgy jól vagy?
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
frontop 2010.11.18 13:12:49
@popzene: alföldi nem történész ,ezzel egyetértünk,de jelen esetben olyasvalamiről van szó,ami minimális neveléshez tartozna szűkebb pátriánkban.Ha magukat értelmiséginek nevező személyekből ezen minimális alapműveltség hiányzik,akkor milyen alapon kerülnek felelőségteljes pozícióba,ahol az országot ,nemzetet képviselhetik.
frontop 2010.11.18 13:13:35
@szvsz: tökéletesen igazad van,azok akiknek ez annyira nem súlyos azoknak ajánlom Romániát néhány napra ,hétre úgy hogy magyarságát nem akarja elrejteni.És itt nem a nacionalistákra értem.Bár a nacionalizmus az egy egészséges dolog.A probléma ott van,hogy Romániában ez már a sovinizmus szintjére emlkedett-sülyedt.
Tisztelt Külügyminisztérium, Tisztelt Martonyi János! Kérem tisztelettel, haladéktalanul kezdje meg a 2011. március 15-i nemzeti ünnepünk megünneplésének megszervezését a bukaresti állami Nemzeti Színházban! A megszervezésben szívesen segít országunk volt utazó nagykövete,…..
frontop 2010.11.17 18:25:38
@matyi7700: az ilyen honfitársa a fasznak és Ludas Matyinak,de nem nekem-gondolom Te is így érzed
frontop 2010.11.17 18:30:48
@arlequin: mert így van a mondás :-)
frontop 2010.11.17 18:38:04
@matyi7700: nem kesztyübe dudálni kell tudjon,van sok minden az ég alatt amit illene tudnia.Gondolom egyike azoknak ,sajnos,akik sírnak mindenhol,hogy Erdélyből jöttként milyen nehéz sora van,de csak szégyent hoz mindenkire,úgy az ottmaradtakra mint ránk is elszármazottakra