Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spindoc

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
spindoc 2013.01.14 14:08:54
@Lucky Larry Silverstein: Gondolom, a blogger nem az angol miniszterelnök cimborája és nem lobogtatja a kormányzópárt tagkönyvét.
spindoc 2013.01.14 14:12:55
@Balt: Nekünk is megvan a kisebbségünk, de kormányzati szinten soha nincs rasszistának nevezhető kijelentés. Az a politikus, aki ilyet mondana, másnap befejezné a karrierjét.
A Bullshit Rajongók Ünnepét (BRÜ) rendezték tegnap a nagy büdösben. Szószátyár metafóra gyártó kisiparosaink igazán kitettek magukért, szavunk nem lehet. Tagadhatatlanul belefordultunk a kampányba, egymás után kapkodhattuk fejünket Vona Gábor "cigány testvéreim" és…..
Bródy János ma reggel a Klub rádióban azt mondta: a 16%-os adóval én jól jártam. Szívesen fizetnék több adót, hogy a szegényeken segíthessünk. Pikó András e kijelentés után azt kérdezte: Még hányan gondolják így? Nos jelentkezem Pikó Andrásnál, hogy én már életem…..
       Sokszor sikerült eladni. Jó drágán, kincstári arany áron, meg is vettük. Csak remélhetjük, Viktornak sikerült utoljára eladni a cionista globalista kormányzást, a magyaroknak.   A magyarok, közismerten nem buta nép. Fontosnak gondoltam utánanézni,…..
Most, hogy Dunatökömtudja után Sopront is ideiglenesen szocialistává nevezte ki a népharag és a Bajnai is előbújt a barlangjából, ideje lenne elgondolkodni minden rendes kommunistának (ez a nem fideszes, magyarul), hogy mi lesz. Illene ugyanis tudni már végre, kire is…..
A Médiatanács tegnap sokadszorra is pert vesztett a Klubrádió ellen: a Fővárosi Ítélőtábla végzésében hatályon kívül helyezte a testület 1198/2012 (VII.5.) számú határozatát. A Méditatanács mégis zavartalanul ünnepel – mint minden eddigi klubrádiós bírósági…..
Morbid: Csepelen a nyilasok által meggyilkolt Radnóti Miklósról elnevezett művelődési házban Németh Szilárd fideszes polgármester védnökségével rendeztek irodalmi estet pénteken, a nyilas parlament egykori tagjának, Nyirő Józsefnek az emlékére. A kulturális intézmény előtt…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
Lezajlott a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest a Millenáris Teátrumban a helyszínre meghívott több száz szakmai résztvevő jelenlétében. A május 8-án, kedden este rendezett eseményt a Magyar Televízió élőben közvetítette és a Fonogram Facebook-oldalán is látható volt.…..
spindoc 2012.05.09 19:03:13
@LAVÓRVAGÁNY: Azt nem mondtam, hogy amit nem vesznek, az csak szar lehet. De a Fonogram Díj a sikerről is szól, és nincs olyan Music Awards a világon, ahol a sikerteleneket díjazzák.
És itt elérkeztünk a rockzene nagy kérdéséhez: Lehet-e bármilyen kezdeményezést értékesnek tartani, ha nincs közönsége? Mert a Leander tényleg jó, de a Bródynak még egyelőre több a rajongója, (és nem a fosfaktoros tévéműsorok miatt). Lehet, hogy meg kell várni, amíg kihalnak...
A vezető elvtársak a rock-zenét idétlen nyugati hülyeségnek tartották. A kultúra pápája, Aczél György csak a legkellemetlenebb esetekben ereszkedett le erre a jelentéktelen szintre. De idegesítette, hogy a színpadok előtt sokan csápoltak és rengetegen vették a szórványos…..
spindoc 2012.05.10 11:19:12
@jrgbello: Én beszéltem egyszer Bródyval erről a konferenciáról, és azt mondta, hogy ott a szakszervezet megalakítása volt a tét, és neki meg kellett védenie a hivatásos zenészeket a politikusok támadásával szemben. Könnyű utólag ítélkezni, de nyilván nem véletlenül választották a zenészek Bródyt a vezérüknek. És kevés ember van, aki mögött ilyen életmű áll igazolásul.
Szirtes Edina Mókus, Beck Zoltán (képünkön) a 30Y-ból, a Hobo Blues Band tagjai, id. Malek Miklós, Decsényi János komolyzene-szerző és Jászteleki Sánta József magyarnótaszerző kapták április 12-én csütörtökön az Artisjus idei szakmai díjait. Az Irodalmi Nagydíjat Spiró…..