Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zone3120

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AXN saját gyártású sorozatának harmadik évada alaposan átalakult szereplőgárdával indul: William Fitchner kiszállt a sorozatból, és két másik állandó szereplőt is kinyírtak belőle, így rá is fért a vérfrissítés a páneurópai bűnüldöző brigádra. Az egyik új…..
A Vészhelyzet horvát sztárja, Goran Visnjic szívesen áll modellt mopszával, Bugsyval. Pár éve egy szőrme-ellenes PETA kampányban is együtt szerepeltek, most pedig ezt a remek sorozatot találtam róla, feleségéről Ivanáról, és Bugsyról. (Klikk a képekre a nagyfelbontású…..
-Cija :))) Te, a Reni milyen már :) Ilyen hashoz van pofája felvenni ezt a topot, a hurkái alól alig bukkan ki a pirszing... ebben a farmerben meg még nagyobbnak tűnik a picsája, hát ő tudja. A Zoli meg már megszokta, minden este úgyis csak pókereznek a Laciékkal... én megőrülnék,…..
zone3120 2009.07.29 21:25:41
@crna_smrča: Szia! :) Tetszik amit írtál, lehet benne valami. :) Bár nálam már jópár éve tart a Horvátország és Goran Višnjić/horvátpasi kultusz, de szerintem ez rendben van. :) Nem tagadom, hogy jó volna szert tenni egy szépséges dalmát legényre, mert tényleg eszméletlenül tetszenek/vonzanak/levegőt venni is elfelejtek néhány példányuk láttán. Ez van. :) Még jó, hogy álmodozni+ nézni ingyen van. :D Bár hosszabb időt nem töltöttem még kint Horvátországban, mindössze 2szer néhány napot, de csak Zágrábban több nekem tetsző, FÉRFIAS férfit láttam mint Mo-on az összes látott pasit együttvéve. Erre megint csak azt mondom, hogy ez van. Lehet, hp vagyok hogy így gondolom, de vállalom. Kész vagyok tőlük, na. :)
Pop!ular méjdéj :D 2008.04.30 14:39:00
basszus, április utolsó napja van! amióta alig vagyok itthon, rohadt gyorsan megy az idő. pedig úgy szeretném kicsit megállítani. főleg ilyenkor április-májusban. ennél szebb időszaka nincs az évnek :) szerintem már a perverzitás határát súrolja, hogy ennyire imádom a tavaszt :D…..
bazz, tisztára koncerthangulatom van már :D egész héten youtube-on lógok, hehe :D ugyanis találtam egy rakás good charlotte és lifehouse koncertvidit :) az jutott eszembe, hogy olyan jó érzés, hogyha valakinek van jelen esetben pl. kedvenc zenekara. akár több is. akik képesek…..
eszméletlenül boldog vagyok!!! lesz koncert!!! :) már lehet kapni a jegyeket, végre!! jövőhéten meg is lesznek. és az is szuper, hogy nem egyedül megyek :) úgyhogy köszönöm annak, aki eljön majd velem. sokat jelent, hogy ott lesz. (tudom, hogy úgyis olvasni fogja ezt) :)  na,…..
Pop!ular új esélyek!!?? :D 2008.02.02 12:25:00
hú, most mégjobban fel vagyok dobva!! a good charlotte hivatalos holnapján fel vannak tüntetve a tavaszi turné koncertidőpontjai és helyszínei, és mit látok????? MAR 31 2008 BUDAPEST, HUNGARY PETOFI CSARNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamáááááám, ez állati…..
Pop!ular officially insane :D 2008.02.02 01:12:00
váááá, olyan izgatott vagyok most!! :) jön a szokásos éves bekattanásom, úgy érzem :D nem bírok magammal :D tegnap olvastam, hogy márc. 26-án jelenik meg a poets of the fall új albuma!!! ez annyira feldobott, már úgy várom!!! imádom a zenekart és tuti, hogy fantasztikus überfasza…..
Pop!ular serendipity 2008.01.27 15:03:00
jujj de imádom ezt a számot!!! :D olyan igazi könnyed, vidám nyári dal :) a klipjét meg csak most láttam először, nagyon kész :D :D  virágillatot akarok, meg napsütést és madarakat :) kész vagyok nagyon :D nem tudom mi van velem :D mindig megbolondulok, mikor már kicsit érzem a…..
Ebben a semmirevaló, szürke időben egy kis felhőtlen szórakozást meg napos tengerpartot varázsol ide nekünk az "elnök Úr"... ..
Pop!ular back to the 90's :) 2008.01.11 01:11:00
nem érzem még magam öregnek. sőt, még felnőttnek se nagyon :D mégis akárhányszor a 90-es évekről van szó, olyan nosztalgikus érzés fog el, hogy az kész :) főleg az akkori zenéket hallgatva. csak egy szó: eurodance :) imádom ezt a stílust. azóta sem születtek olyan energikus,…..
a karácsonyra kért havat végül nem kaptam meg a jó öreg santától. ami nagy kibaszás, lássuk be, tekintve, hogy az ország nagy része fehér volt. ment is az irigykedés ezerrel. viszont szilveszterre valahogy mégiscsak idekeveredtek a hófelhők, és azóta már többször is esett :)…..
na, de rég alkottam már itt valamit. december van, végre!!! a május mellett a kedvenc hónapom :) ugyanis erősen karácsony imádó vagyok :D nem a plazmatévésmerthülyeazértcsaknemvagyannyipénztkidobnimindenévben-vagymégis? karácsonyra gondolok, hanem az igazira. arra a megnugtató…..
Pop!ular októberi esők 2007.10.05 19:30:00
éljenéljenéljen!!! 7 hónap után végre bővültünk. vagyis a drágaságom: imádott mp4 lejátszóm. ugyanis kapott  egy 2 gigás bővítőkártyát. így ezentúl 3 gigásként nyomul tovább. jöhetnek rá mostmár a kedvenc ER részeim is :) az a walk in the woods és a secrets and…..
Pop!ular la boum 2007.10.03 17:08:51
folytatódik a rock n roll party :) hungáriát hallgatok. és tök jó emlékek jutnak eszembe. kb. olyan 8-9 éves voltam amikor felfedeztem apukám lemezei között a hotel menthol-t. így ismertem meg a hungáriát. azon a nyáron végig azt nyomattuk :) átmásoltuk lemezről kazettára…..
Pop!ular újhullám 2007.09.30 00:59:00
na, megküzdöttem az elemekkel. először a számítógépemmel és a rohadék internetes kapcsolattal. aztán meg betegséggel. fuck. de most már minden úgy működik mint a zsírozott villám. és végre folytathatom bejegyzéseimet kedvenc témámról, a zenéről. …..
elvagyok. :D próbálok egy egész zacskó győri édest az arcomba tömni. nem egyszerre persze, egyesével. nem tudom stoppolni myself. kurvafinom. :Púj életcélom van. kazán leszek vagy bármilyen más fűtőtest. mert nem elég hogy alapból van vagy 40 fok megint, még hőemelkedésem is…..
Pop!ular i'm young and i'm hopeless 2007.08.21 22:47:00
na, úgy látszik nem tudom elnyomni a mostanában egyre erősödő eperjoghurt mániámat. egyszerűen imádom. de az illatát is. múltkor is miután bezabáltam egyet a szobámban, ahol persze kiganélyozni luxus, szóval az üres doboz ment a kezemhez legközelebb eső helyre,…..