Regisztráció Blogot indítok
Adatok
figuse

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este olyan szinten voltam fáradt, hogy nagyon korán már alig tudtam nyitva tartani a szemem. Ezért lefeküdtem. A bejegyzés meg mára maradt... Elég fárasztó nap volt. Reggel a szokásos, 6-kor keltünk, hogy a sok állatot és magunkat is rendbe tegyük, majd elindultunk. A múltkor…..
figuse 2008.09.01 00:34:18
Szia Milu! Napok óta próbálok már ide érni, egyszer sikerült is, de akkor meg elvitték az ufók mait írtam. A képek szuperek, van egy csomó ami különösen. Nem kezdek felsorolásba, mert nincs elég hely....
Az, hogy csak a bokád dagad és csak estére vagy terhelés hatására szerintem nagyon jó. Nekem térdtől lefele dagadt. Időnként mérőszalaggal mértem a lábam. A fénykorban 7-8 centi volt a különbség ami reggelre 5-6 centire csökkent. A terhelés pihenés arányt kellene valahogy kitapasztalnod. Én az első 1-2 hétben főleg a kertben vagy terepen bottal közlekedtem. Pár 100 métert próbáltam napi rendszereséggel sétálni. Votl egy két nap amikor ez kimaradt,akkor estére még inkább bedurrant a lábam. A feltett lábbal való ücsörgésre nem mondom, hogy semmit nem ér, de esetemben sokkal hatékonyabb volt a fekvés. A lépcsőzés azért lehet jó, mert arra kényszeríti az embert, hogy a sarkáról a lábujjaira gördítse a lábát, ettől függetlenül sokáig "nénikésen" közlekedtem a lépcsőn, főleg lefele. Amikor először mentem fel a tetőtérbe, nem tudtam lejönni. Sokáig volt "sofőröm" is, de aztán egyszer meg kellett valamit hirtelen oldani, azóta közlekedek egyedül.
A gumiharisnyát nem tudom, bár láttam olyan állítólag XXL méretűt, ami szerintem a jó lábamra se jött volna fel annyira szoros volt. Egyes dokik szerint a fásli az igazi, mert az fel lehet úgy tekerni, hogy a sarkadra is kerüljön.
Fájni nekem is fájt a lábam az elején, de nem igazán a csont, hanem az izmok és a szalagok. (A csontot csak időváltozáskor szoktam érezni)
Ha azt nézem, hogy állítólag 6 hét a csontgyógyulás ideje, akkor neked egy hét hátrányod van. Terhelgesd egy pici és tornásztasd, de ne vidd azért túlzásba se. (Nekem azt mondták hogy még nem nekem kell a háztartást vezetni!)
Jobbulást!
Üdv: Éva