Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christer

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült Budapest közlekedési rendszerének fejlesztési terve (pdf), a koncepció 2020-ig tartalmazza a főbb irányokat. A Főmterv koordinálásával megírt tanulmány csütörtökön kerül a fővárosi közgyűlés elé, további sorsáról ott döntenek. Végignéztük a javaslatot…..
„Ajánlanám ezt a jó kis mesterlövészes játékot, kicsit önző célból, hátha a többiek tudnak segíteni túljutni majd egy bizonyos pályán :)” - írja Al, és a KMK örömmel tesz eleget a kérésének, mert az Urban Sniper és folytatása kellemesen formabontó…..
Subba Képrejtvény: kifiaborja? 2007.11.22 16:11:00
A kérdés egyszerű: melyik huszadik századi ikon fia látható a képen? Plusz pont jár az utód nevének megadásáért. Ha nem megy, akkor segítünk. De menni fog. Hiszen ügyesek vagytok. És persze röpke pár perc alatt meg is lett a megfejtés, kukatr és skeach nyertek egy egyéves…..
Christer 2007.11.22 18:41:35
Christer Felújítás - az ötlet 2007.10.30 13:51:00
 Valamikor 2007. év végén elhatároztuk párommal, hogy kis lakásunk megérett arra, hogy egy "tisztasági felújításon" essen át. Első körben arra gondoltunk, hogy a megkopott linóleumot (vagy pvc, esetleg az ugyanaz?) újartelepítjük, azaz upgrade-ljük és járólapot…..