Regisztráció Blogot indítok
Adatok
castro

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai, prűd változatban nincs se segg, se mell, bezzeg az Európában néhol vetített, "extended" változatban néáha akar, és vérből és erőszakból is több jut, ha valaki erre gerjedne. UPDATE: Nálunk a Viasat6 a vágatlan verziót vetíti. ..
Egy évadot húzott le a CBS sorozatánál, de valamiért elege lett a szerepből, és ősszel már nem láthatjuk. Mivel az idei évadból egy részt nem láttam (csak a finálét fogom megnézni), nem tudom megítélni, hogy ez mekkora veszteség a sorozatnak.     ..
Méghogy nem ehet ugyanabba a híg fosba kétszer belelépni, mi? A CBS, az a tévé, aminek mániája  egy sikeres sorozatról annyi bőrt lenyúzni, hogy a végére csak egy csoffadt csontváz maradjon a rókából, a CSI- és az NCIS-franchise kivéreztetése után a három évvel ezelőtt…..
Nem vagyon biztos abban, hogy bárki is nagy meglepetésként érné meg a hírt, miszerint nem folytatódik a Jo című francia-amerikai-német-stb. sorozat, a nyolcrészes első évad után a megrendelő TF1 francia televízió nem akar több epizódot belőle. Az itthon is látható (RTL Klub…..
A Chello Central Europe több mint 200 órányi műsort, köztük számos televíziós premiernek számító filmet és drámasorozatot vásárolt az egyesült királyságbeli Power Corporationtől - olvasható a csatorna közleményében. A tévéfilmeket és a minisorozatokat Magyarországon a…..
Az amerikai írók céhe ma hajnalban tette közzé a szerintük legjobb forgatókönyvekkel bíró 101 tévésorozat listáját, amin nem túl nagy meglepetésre a Maffiózók végzett az élen. Az már sokkal érdekesebb, hogy a kritikusok által minden idők legjobb sorozatának tartott Drót…..
Annyi mindent elkúr a közmédia, hogy amikor valamit végre jól csinál, azt illik megsüvegelni: megvették ugyanis a The Killing című amerikai krimisorozatot, aminek dán eredetijét az AXN vetítette, és ahhoz hasonlóan az egyik legsötétebb, legnyomaszóbb széria, amit valaha láttunk.…..
Ma este fél tízkor kezdődik a Dunán A cég - A CIA története című, 2007-es amerikai minisorozat. A sorozat különlegessége, hogy a második rész az 1956-os magyar forradalomról és a CIA szerepéről szól - eddig soha nem publikált visszaemlékezések és dokumentumok alapján. De…..
Több mint 115 százalékkal emelkedett júliusban a Film Mánia nézettsége az előző év azonos időszakához képest a 18-49 éves nézők körében. Testvércsatornája, a Film Café pedig csaknem megháromszorozta nézőinek számát a július 2-i arculatváltást követően – derül ki a…..
Aaron Sorkin sorozata közel nem sikerült olyan jól, mint az Elnök emberei, de a Studio60-néál szerintem egy fokkal befogadhatóbb és érdfekesebb lett - annak ellenére, hogy a pergő dialógusokkal leplezett szerelmi történetek közül az egyik nagyon-nagyon unalmas, a másik (Will vs.…..
A régebben történelmi ismeretterjesztő sorozatairól (Tony Soprano is ezen szocializálódott), aztán reality-sorozatairól is ismert History Channel történetének legnagyobb húzása az volt amikor berendelték a Hatfields and McCoys című minisorozatot, ami egy évtizedeken át húzódó,…..
Pár nappal azt követően, hogy Dick Wolf hivatalosan is bejelentette a húsz évadot megélt Law&Order végleges búcsúját (miután az NBC-nek nem kellett, Wolf házalt vele egy sort, de minden kábeladó elhajtotta), egy másik gyermeke, a franchise Criminal Intent (Gyilkos szándék)…..
Ha egyszer lesz egy fiam, felfogadok mellé két standupos dajkát, és már az első perctől fogva vicceskedésre fogom nevelni, aztán amikor már tényleg kibaszottul humoros, kiviszem Hollywoodba, fogadok neki egy ügynököt, és leülök számolni a pénzt. Elképesztő az a szám, ami a…..
Az NBC jövő évi terveiben ugyan két Law&Order-spinoff is szerepel, és egy harmadik az egyik testvéradón lesz majd látható, de az alapsorozat a 2010/11-es évadra már nem kapott megrendelést, nem sikerült tehát a rekorddöntés csak annak beállítása: a nálunk érthetetlenül…..
Nincs jó hírünk Weeds-rajongók számára: a sorozatban Celia Hodes-t megformáló Elizabeth Perkins kiszáll a füves anyuka mellől, és egy másik sorozatban lesz főszereplő. A Nancy ül a fűben címen nálunk is látható sitcom számára hatalmas veszteség ám ez, mert Perkins kiváló…..
Az megvan, hogy ha szikrázóan süt a nap, és lehet menni majálisozni, piknikezni, vagy csak betolni egy ingyensört meg egy hotdogot valamelyik párt katonai sátrában, akkor mindig irgalmatlan mennyiségű jó műsort ad a varázsdoboz? Bezzeg ha -20 fokban, álmatlanul kuporogsz otthon a…..
comment:com A nap képei 2010.03.23 16:03:00
Szigorúan csak az ugrás után, mert még friss élmény. Penny tud a legjobban csodálkozni a tévében: Sheldon, a világfi: Sheldon, az ittas: Sheldon, a másnapos: ..
Nem tudom, winnie hogy csinálja, biztos káptalan a feje, vagy beír mindent a naptárba, esetleg a port.hu az agyába van bekötve direktbe, de minden magyar premierről időben és naprakészen tud beszámolni, míg én még a saját születésnapomat is elfelejtem (mellesleg minek ünnepelni az…..
Az AXN CRIME ősztől nagyon keményen ráállt a retró-sorozatokra, ez decemberben is folyatódik, ugyanis a Petrocelli első évada fut a csatornán (december 10-étől  csütörtökönként és keddenként 22:50-kor). Remélem, mindenki emlékszik az ügyvédre, aki a sivatagban lakott egy…..
comment:com Hírek ebéd mellé 2009.09.18 12:00:00
Adam Rodriguez kiszáll a CSI: Miamiból (az új évadban csak tíz epizódban lesz jelen), itt el is magyarázza, hogy miért.  Az Everybody Hates Chris kábeles vetítése jobb számokat hoz, mint a networkös, nahát. Oscar-díjas színésznővel erősít a Big Love: Sissy Spacek…..
Nekünk majdnem kiégett a szemünk, amikor megláttuk a klasszikus Star Trek egyik ikonikus figuráját, a Spockot alakító Leonard Nimoy videóklipjét, és akkor még csak a képről beszéltünk. A horrorisztikus élményért tessék elindítani a videót. ..
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..