Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dolor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem gondolom hogy egy ember ilyen ellátást érdemel attól , még hogy megöregedett. Hozzá teszem a nagypapám kitüntetést kapott a polgármestertől annak idején, hiszen 50 évig dolgozott a pécsi erőműben kitüntetett szerepkörben Tisztelt Szerkesztőség!   Szeretném a…..
dolor 2012.09.01 09:57:53
@-hattori-: Mondom ezt úgy, hogy most állambácsi rabszolgájaként, heti 62 órát dolgozom halmozottan, súlyosan fogyatékos gyerekekkel akik mind az állambácsi tulajdonai. Tehát ugyanúgy belefér a nincs eszköz, nincs szabadnap, nincs elismerés.
De ha én bemegyek rosszkedvűen, az egyik gyerekem addig mondogatja a nevem(mást nem tud) és próbálja elkapni a tekintetem, amíg nem mosolygok, mert azt szokta meg tőlem. Nem engedhetem meg magamnak, hogy csapkodjak. Azt sem, hogy ne tegyek meg mindent.
Nincs olyan, hogy fáradt vagyok és nem fürdetem meg őket. Pedig 52 kilós gyerekeket (felnőtteket) hurcolunk ölben a kád és az ágy között, mert ugye feltétel az nincs másra.
Csapkodhatok-e? Nem:)
dolor 2012.09.01 17:45:09
@CPR: Ha figyeltél volna...Dolgoztam krónikus belen, idősotthon betegszobájában..

Ápolónő vagyok.

És az a legszomorúbb, hogy nem igazán kell sorban állni munkahelyért ezzel a szakmával, mert mindenhol emberhiány van.
dolor 2012.09.01 09:36:53
@-hattori-: Igenis bármilyen körülmények között empatikusnak és segítőkésznek és kedvesnek kell maradni. Ezért (remélhetőleg) lett ápolónő.
Számomra elfogadhatatlan minden magyarázat, gondoljunk a háborúkra, katasztrófákra, nem hiszem, hogy indok a nemtörődömségre az, hogy jaj, ideges vagyok mert háború van, hullik a bomba, vérezzen csak nyugodtan, kiskatona?
Frászt. Egy mosoly, egy simogatás, ami az idős embereknek nagyon fontos, egy demens esetében is sokat segít, együttműködőbbek lesznek. A kedvesség, odafigyelés nem kerül semmibe, akinek nem megy, illetve nem jön magától az pakoljon konzerveket inkább.
testmódosítás Lótuszbimbók 2010.12.04 17:17:00
Ez a két lótuszvirág remekül átalakítja a mellbimbók formájának megjelenését,  hiszen ritkán találkozik az ember egy nem kör alapú mellbimbó udvarral! Érdemes megfigyelni a legyógyult 42-es nyúzott scarification-t is, mely a hason található! ..
dolor 2010.12.05 07:36:44
@alfred87: De.
Nemo, akinek egy hónapja csináltam scarification-t, írt egy élménybeszámolót az egész eseményről, és egy kis filozófiai értekezést a testmódosításokról!ide kattintva elolvashatjátok! ..
dolor 2010.11.18 07:17:51
@NauTiLUS: Írtam a blog.hun üzenetet, remélem megkaptad.