Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalos

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Julien Malland, azaz Seth Globepainter elképesztően színes képekkel mázolja tele a világ épületeinek randa tűzfalait, közben együtt dolgozik a helyi művészekkel, hogy minél organikusabb legyen a végeredmény. Malland a 90-es évek óta aktív, utazásairól és munkáiról két könyvet is megjelentetett,…..
  Nem akarom, hogy a kép olyan legyen, amilyen nincs. Szerintem a kép valódibb, ha a valós világ részeiből készül. ( Robert Rauschenberg) A popkultúra művészetének is nevezett, de egyértelműen különálló művészeti irányként is megálló pop-art a II. világháború…..
Dayton Allen imádja a science-fiction filmeket. Leginkább a Csillagok háborúját, amivel éveken ét foglalkozott szabadidejében, de nem azért, hogy szétcincálja a jeleneteket és hibákat keressen bennük, sőt, még csak a dialógusokat sem tanulta be szó szerint: egyszerűen csak…..
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
Dalos 2014.02.09 13:32:02
@latin szerelő: az, hogy a neoton dalai a mai napig érvényesek, a magyar kultúra egyik nagy tragédiája.
Az első téli olimpiát 1924-ben rendezték, Chamonix városában, Franciaországban. Tíz nap alatt lezavarták, kilenc sportág 16 versenyszámában hirdettek olimpiai bajnokot, a 294 versenyző pedig biztos nagyon jól érezte magát, miközben az úri közönség ámuldozva nézte a testi…..
Kúlok Kúlja 9. Babaarcú Árpy 2012.12.14 14:25:00
Nincsen kúllista legalább egy Zámbó nélkül, mi pedig a klán messze legmenőbb arcát, Árpyt választottuk, aki eleve szuper hajába további tincseket ültetett, és aki naponta (!!!) 15 csajt utasít vissza. Hiába, ilyen arccal lehet csak igazán élvezni a dolcsevítát! A csajozás…..
Dalos 2012.12.14 15:16:36
Kúlok Kúlja 1. Praktikerz Gergő 2012.12.14 15:10:00
Egy igazi úriember, akin azonban még akkor is látszik, hogy a leglazább, legkúlabb rock and roll arc, amikor rózsaszín inget vesz fel, és még nyakig be is gombolja. Aki látta már hogyan alakul át péntek este igazi bulikirállyá, sőt karaoke-császárra, az tudja, hogy a…..
Kúlok Kúlja 2. Kula Bence 2012.12.14 15:05:00
Ő már akkor igazi rock and roll arc volt, amikor mások még egyenes háttal ültek a libikókán. Ő már akkor az egész magyar történelem legmenőbb fanzinját szerkesztette és írta, amikor legtöbbünk pinát még csak az ÖKM-be látott. Nem csak akkor érezzük a belőle áradó mindent…..
Kúlok Kúlja 3. Hungária Miki 2012.12.14 14:55:00
Miki egy igazi made in hungária. Születése óta nincs generáció, amely ne csodálattal nézne a magyar rockzene Elvis Presley-jére. Egy ország rebeg hálát, amikor szőnyegporolás közben eszébe jutnak a csodálatos dallamok. Sármos küllemével még az idő vasfoga is hiába hadakozik,…..
Mindenki keresztje, az utóbbi időben az X-faktornak köszönhetően szuperpumából felelősségteljes mentorrá, hovatovább szinte édesanyává avanzsálódó, nem véletlenül kétszeres EMeRTon-díjas magyar rockénekesnő megjelenésével, erkölcsiségével és képernyőkön is áthatoló…..
Nincs annál kúlabb, mint amikor egy popikon felszabadítja elméjét, és belátja, hogy világunkat már régóta az ufók irányítják. Atilla évtizedes munkásságának méltó megkoronázása, hogy akkor sem lesz hűtlen elveihez, ha sokan nem értenek vele egyet. Arról nem is beszélve,…..
Kúlok Kúlja 6. Elgété Tamás 2012.12.14 14:40:00
Aki az Omegában és a Kexben kezdi a pályafutását, az előbb-utóbb olyan szuper-megakúl zenekarban lesz bőgős, szaxofonos és artista, mint a Locomotiv GT (vagy ahogy a fiatalok ismerik: LGT). Somló mester komponálta az Álomarcú lányt, a Primadonna és az Annyi mindent nem szerettem…..
Kúlok Kúlja 7. Apáca Cini 2012.12.14 14:35:00
Mekkora kúl név már, hogy Charlotte Sacher? Ilyen névvel születni, egyenes út a szórakoztatóiparba, még ha Zalatnay Saroltára magyarosítják is! Persze őt csak Ciniként ismerjük, és mindenki Cinije máig a magyar rock egyik legkúlabb női énekese, aki a szintén nagyon kúl Komár…..
Kúlok Kúlja 8. Szandokán Évi 2012.12.14 14:30:00
Egy igazi kúl csajszi, aki még a többi kúl csajszi közül is kiemelkedik kúlságával. Mondják, hogy lefeküdt a rendszernek, de ha így is volt, ez kit érdekel, amikor olyan dögös rockszámokban énekel, mint a Holnap hajnalig, a Don Quijote és a Sandokan? A magyar Blondie, a magyar Doro…..
Kúlok Kúlja 10. Művész Laci 2012.12.14 14:20:00
Igazából az a meglepő, hogy a blues hazai nagy medvéje nem a lista legelején végzett. A Viszockijt és József Attilát is magáénak érző, méltán Kossuth-díjas művész korát és valós énektudását meghazudtoló menetelése idén sem lassult. Szegeden monodrámával és…..
Kúlok Kúlja 11. Karthago Attis 2012.12.14 14:15:00
A Karthago és a Lord zenekarokban eltöltött fantasztikus évei miatt a COOL lista örök résztvevője lenne akkor is, ha nem vinné a hátán a 2012-ben elstartoló regionális rockrádiót, a Best of Rock FM-et. Különleges orgánuma, páratlan dialógusvezetési képessége, illetve az, hogy…..
Kúlok Kúlja 12. Ossian bandi 2012.12.14 14:10:00
Aki részegen nem tud egy tökéletesen vállalható koncertet lenyomni, annak nincs helye ilyen listákon. Endre a Live in Debrecennel bizonyította, hogy ad egy, képes leinni az Ossian zenekar TELJES italjegyét még koncert előtt, ad kettő, az, hogy a színpadra vezető (elméleti) útvonal…..
Kúlok Kúlja 13. Demjén Rózsi 2012.12.14 14:05:00
Demjén Rózsi kurva jól énekel, persze. Ilyen hangja talán Zámbó Jimmynek volt utoljára, de egyes területeken Rózsi még nála is jobb. De nem is ezért kúl igazán, hanem leginkább azért, mert a magyar férfitársadalomban az elsők egyike volt, aki nyilvánosan is felvállalta a bőr…..
Kúlok Kúlja 14. Balázs Fecó 2012.12.14 13:58:54
Ha érzelmekről van szó, kevesen érnek Balázs Feco, a Korál énekesének nyomába. Elég, ha annyit mondunk, hogy A szeretet koldusai? Ahogy állnak az út mentén? Nem? Akkor tessék: Változnak az évszakok! Na ez az igazi kúlság, ez a rakendroll, nem a nyavajgás meg a gördeszkázás. És…..
Kúlok Kúlja 15. Viszkis Charlie 2012.12.14 13:02:17
Ki lehetne méltóbb A kúlok kúlja listás helyezésre, mint Charlie, aki ma is olyan tüzes, ha nem tüzesebb, mint régen volt? Charlienak már a puszta léte is azt bizonyítja, hogy a kúlsághoz nem kell az alternatív szórakozóhelyeken meg a romkocsmákban szokásos allűröket felvenni,…..
Ejnye már, szabad ilyet? Az NMHH biztos örült az egészen őszintének tűnő kifakadásnak, amiben benne volt ki tudja hány évnyi szopás a papundekli díszletek és s Sör feliratú sörök között, a kurva anyád, gondolhatta Rékasi Károly, azt a rohadt ribancot, azt, ha műr nem…..
Dalos 2012.11.09 09:00:34
@Anduril: kivételesen igaza van.