Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boniem

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..
Van egy izgalmas kérdésem. Mint tudjátok, vannak vendégszerzőim, akik dolgozgatnak. Az egyik megírta nekem, hogy az eredetileg megbeszélt tanárról és az óráiról nem akar írni, mert kiderülne, hogy ő volt. A kérdés a következő: mi a francért kell félni a…..
Apám Kurva Gazdag JOKKMOKK 1 és 2 2010.11.30 23:34:00
Már egy ideje meg akartam írni: a közös téri szorongás nemrég véglegesen megszűnt. Megkérdezhetném, mi tellett ezen négy évbe, de nem teszem. Ez ugyanis tök jó. Egy igazi jócucmák. Sajnos ahhoz képest, hogy vannak olyan témák, amiket elhangzásuk délutánján már poszt…..
boniem 2010.12.01 13:54:08
Az alábbi történetről a Zugügyvédnek az a sajnos már hajléktalanként tengődő ismerőse  jut eszébe, aki valamikor érettségi, nyelvvizsga bizonyítvány árusításból él, és az egyik kerületi rendőrkapitányság állományának egy részét egy borozó pincéjében…..
boniem 2010.11.26 20:35:42
Amerikában egyre nagyobb felháborodást kelt a repülőtéri biztonsági vizsgálatok legújabb válfaja a teljes testszkenner. Nemrégiben a Gizmodo blogon megjelent 100 db testszkennerrel készült kép, amit hivatalosan a vizsgálat után rögtön meg kellene semmisíteni. AZ incidens után egy…..
Ahhoz képest, hogy a harmadik, ajtóval kapcsolatos írásom abszolúte breaking news volt (a délutáni csibe után közvetlen meg is írtam a bejegyzést), a már múlt hét hétfőn megkapott kilépőkártya kapcsán csak most írok posztot. Újra körbejárom a már nem egyszer tárgyalt…..