Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonimous

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Publicisztika 2011.02.17 12:52:00
Jársz valakivel?Utóbbi idők témái igencsak a párkapcsolati dolgokról való elmélkedésről szólnak - akik ismernek tudják miért is... Ennek a történetnek több bit-et nem igazán szentelnék a múlt másfélévemből, inkább stílszerűbb egy majdani jókora pofánvágás majd az…..
Régen jó pár évig keresztény voltam, de nem saját akaratomból, aztán jött egy semleges időszak, most pedig ateista lettem egy ideje. A vallást mindenki magának választja, és egy vallás azért vallás mert valahogyan a hívők életét kéne szolgálnia. Ezzel szemben a keresztény hit…..
Nincs Válasz A Pest-kór 2011.02.05 15:23:00
Van egy érdekes jelenség ami néha-néha megtörténik velem és még sok emberrel. Reggel felkelek tiszta gondolatokkal, minden rendben. Aztán ahogyan telik a nap, megyek ide-oda a városban, egyre jobban összemosódnak a dolgok a fejemben, rossz lesz a kedvem. A nap végére már van, hogy…..
Nincs Válasz Facebook 2011.01.29 16:14:00
Van ez a közösségi oldal, nem kell bemutatni senkinek. Kérdés csupán annyi hogy hol van igazán a közösségi érzet, és miért regisztrálnak az emberek? Az utóbbi időkben rohamos gyorsasággal terjeszkedett a Facebook. Egyik hónapról a másikra már minden blogbejegyzés alján like…..