Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.Oliver

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levelet egy lelkes olvasónk, Oliver küldte el nekünk, aki saját bevallása szerint többek közt a BerryBlogon leírtak alapján döntött úgy, hogy egy Bold 9900 vásárlására adja a fejét. Az elhatározást pár nappal ezelőtt tett követte, most pedig megosztotta velünk…..
S.Oliver 2011.09.05 11:22:46
@saabolcs: A GPS kb. 10 másodperc alatt megtalál. Alapból van rajta a BlackBerry maps, de van rá Google Maps is. Ezek nem navigálnak, csak útvonalat lehet velük keresni.
Bluetooth-on küldtem zenéket, azok átmentek.
Szerintem kezdjük a posztot egy kis alapozással, abból még sosem volt baj. Az iPhone 3G, a 3GS és a 4 is ugyanazt a mobilhálózatot használja, a harmadik generációs net 21 megabites sávszélességet tesz lehetővé, amit Magyarországon a T-Mobile és a Vodafone hálózatában csíphetünk…..
Szerintem a kényelemérzet fokozására a legalkalmasabb eszköz egy tévé. Ültem én már 7-es BMW és S Mercedes hátsó ülésén (persze csak mint átmenetileg megtűrt, csorgó nyálú pária), és tök jó volt, hogy mindenféle gombokat lehetett nyomogatni, akadt, amelyik elkezdte fűteni…..
Immár ötödik alkalommal szórakoznak a schönherzesek saját kollégiumuk szobafényeivel. Idén zene is lesz, sőt, egyben indafotósétálni is fogunk. Úgyhogy akinek van kedve nehéz témát fotózni, az pakolja be a táskájába a gépet is. Akik nem értik vagy nem tudják, hogy miről van…..