Regisztráció Blogot indítok
Adatok
X_faktor

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a cím is szemlélteti elérkezett a jó hírek ideje. Tegnapi napon nagy meglepetésemre a Google-ban nem a 18, nem is a 15, 13, 12 helyre jöttem fel, hanem egyből a negyedik oldalra. A Twitter közösség és az a néhány ember, aki fent van Facebookon is olvashatta már ezt a hírt.…..
Mimi és Gergő produkciói       Első élő adásuk az X-Faktorban   Az első párbajozók  Mimi és Gergő az XfaktorVideó.info oldalon..
 Summer Sisters élő produkciói       A lányok első élő Xfaktor szereplése   A Summer Sisters második élő fellépése   Az első Summer Sisters párbaj   Harmadik élő adás   A második párbaja az X-faktorban a lányoknak Summer Sisters az…..
Takács Nikolas videói az Xfaktor élő adásaiból    Nikolas első élő produkciója     X-Faktor második élő adás     Takács Nikolas a műsór 3. élő adásából   Negyedik élő Nikolas produkció   Takács Nikolas…..
 Király L. Norbert összes videója az élő X-Faktor műsorokból     Az első élő adásban Király L. Norbert   Norbi az X-Faktor második élő adásában egy meglepő produkcióval     Az Xfaktor 3.élő adásából Király L.Norbi  …..
 Most megtekintheted a Non-Stop együttes összes videóját  az xfaktor élő adásaiból.   Az első élő xfaktoros szereplésük az egy Lady Gaga szám átdolgozása volt: A Non-Stop,Madonna és Justin Timberlake az X-faktor második  élő adásában   A…..